NaslovnicaVijestiSaudijski princ u Newcastle dovodi jednog od najtraženijih defanzivaca u Europi?

Saudijski princ u Newcastle dovodi jednog od najtraženijih defanzivaca u Europi?

U posljednje vrijeme jedna od glavnih nogometni tema je Newcastle United, s obzirom da je ovaj premijerligaški klub kupio saudijski princ Mohammed bin Salaman i od njega se očekuje da Newcastle dovede do samog vrha engleskog nogometa.

Mediji neprestano pišu o potencijalnim pojačanjima ekipe sa St. James Parka. Sky Sports danas je prenio vijest kako je novi vlasnik Newcastle Uniteda zainteresiran za defanzivca Napolija, Kalidoua Koluibalyja. Isti izvor navodi da su Svrake spremne senegalskog nogometaša plaćati čak 12 milijuna eura godišnje.

Newcastle bi Napoliju na ime obeštećenja platio 80 milijuna europskih novčanica, ali dovođenje Koulibalyja neće biti nimalo lagan posao s obzirom da će imati veliku konkurenciju u vidu Manchester Uniteda, Manchester Cityja i PSG-a, koji su također zainteresirani za usluge ovog nogometaša.

Kalidou Koulibaly u talijanskoj ekipi igra od 2014. godine, a za senegalsku reprezentaciju od 2015. godine. Prije Napolija nastupao je za Genk i Metz.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!