NaslovnicaVijestiSaul Niguez stiže na Old Trafford samo ako zvijezda Uniteda napusti klub!

Saul Niguez stiže na Old Trafford samo ako zvijezda Uniteda napusti klub!

25-godišnjak se smatra jednim od najboljih veznih igrača na svijetu, ali njegova klauzula od 150 milijuna eura ga je učinila nedodirljivim na transfer tržištu.

Saul Niguez stiže

Međutim, u posljednja dva mjeseca bilo je brojnih izvještaja u kojima se Španjlac povezuje sa prelaskom na Old Trafford, a ovo posljednje izvješće tvrdi kako je naknada dogovorena i daje posao praktično gotov.

Dogovor će, međutim, tek proći ako Paul Pogba napusti United.

“Klub je svjestan da Pogba ima mnogo opcija za odlazak ovog ljeta i oni su već pronašli zamjenu za njega (Saul Niguez), kako bi popunili tu poziciju,” tvrdi se u izjavi.

“Prema informacijama sa kojima radimo u TodoFichajesu, Saul je vrlo blizu prelaska u Manchester United.”

“Španjolski internacionalac ima otpusnu klauzulu od 150 milijuna eura, ali ekonomske okolnosti u svijetu nogometa smanjit će njegovu kaluzulu na 80 milijuna eura.”

“Pregovori su praktički završeni, a transfer će postati služben na kraju tekuće sezone.”

Najnovije vijesti

Nenad Bjelica dobio otkaz u Union Berlinu

0
NENAD BJELICA je danas dobio otkaz u Union Berlinu, kako je objavio njemački prvoligaš na svojim službenim stranicama. Hrvatski stručnjak je smijenjen zbog niza...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!