NaslovnicaVijestiSAVJET JEDNOG OD NAJVEĆIH: Evo kako je legendarni Ronaldinho pomogao Lingardu da...

SAVJET JEDNOG OD NAJVEĆIH: Evo kako je legendarni Ronaldinho pomogao Lingardu da napreduje u karijeri!

Iako se nije proslavio svojim nastupima u proteklih nekoliko sezona, baš kao i svi ostali igrači Manchester Uniteda, Jesse Lingard je otkrio kako mu je savjet legendarnog Ronaldinha pomogao da ostane pozitivan bez obzira što se događalo.

Ronaldinho savjetovao Lingarda

Engleski reprezentativac je ranije ovog tjedna protiv Astane u Europskoj ligi postigao svoj prvi gol u posljednjih 28 nastupa u dresu ‘Crvenih vragova’, odnosno prvi od gola protiv Arsenala u FA Kupu u januaru.

Od početka godine on je izgubio mjesto u reprezentaciji Engleske, a nije baš ni najredovniji u timu Ole Gunnara Solskjaera. S obzirom na sve to, razumljivo je koliko mu je značio gol u četvrtak, te nema sumnje kako će mu poslužiti kao velika motivacija u nastavku sezone.

Za mnoge igrače, takav pad forme bi mogao značiti veliki gubitak samopouzdanja i probleme u karijeri, ali 26-godišnjak priznaje kako je i dalje pozitivan, a najviše zahvaljujući jednoj od najvećih legendi u povijesti nogometa Ronaldinhu.

On je u intervjuu za Mirror otkrio kako mu je razgovor sa bivšim igračem Barcelone pomogao da ostane motiviran, bez obzira na poteškoće s kojima se susreće u karijeri. Rekao je: “Kad god sam gledao neki Ronaldinhov video, uvijek se smijao, bez obzira na sve. To je ljubav prema nogometu.”

“Sjećam se susreta sa njim u Americi prije nekoliko godina, rekao mi je: ‘bez obzira na sve, uvijek uživaj u nogometu, uvijek igraj s osmijehom na licu’. Od tada radim upravo to. Morate objeručke prihvatiti takav savjet jednog od najvećih svih vremena.”

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!