NaslovnicaVijestiSavjet za kladioničare: Odigrajte ovo na meču između Ajaxa i Reala i...

Savjet za kladioničare: Odigrajte ovo na meču između Ajaxa i Reala i uzmite novac!

Ajax iz Amsterdama, prije nadolazećeg susreta protiv Real Madrida u Ligi prvaka, doživio je iznenadni pad u formi, nakon kojeg ima samo teoretske šanse u borbi za titulu prvaka Nizozemske.

Tijekom ždrijeba osmine finala Lige prvaka stvoren je osjećaj da bi se Ajax mogao jednako nositi sa ekipom kraljevskog kluba koji se proteklih mjeseci nalazio u posve drugačijoj poziciji. Real je trenutno u izvrsnoj formi i vraća se u borbu za titulu španjolskog prvaka, dok Ajax ima sve više problema s druge strane, te se u nizozemskom prvenstvu sve više i više povećava zaostatak za vodećim PSV-om.

Kladioničar oprez: Još jedan razlog zbog kojeg United ima velike šanse protiv PSG-a

Samo dva tjedna nakon sramotnog poraza protiv Feyenoorda (2:6), Ajax je ponovno izgubio, ovoga puta protiv Heraclesa kod kuće. Jedini gol pao je nakon velike greške golmana Andrea Onane, koji je u petoj minuti utakmice takođe odbranio jedanaesterac.

Nizozemski mediji također su istaknuli ekstremno lošu partiju budućeg člana Barcelone, Frenkie de Jonga, koji je na tom meču izgubio 20 lopti, najviše od kako igra u dresu Ajaxa.

PSV ima utakmicu manje, te će sada imati priliku pobjeći na osam bodova prednosti pobjedom protiv Utrechta.

Bet365 kladionica na pobjedu Reala u ovom meču daje koeficijent od čak 1,85 koji će do srijede vjerovatno pasti, tako da vam preporučujemo da čim prije napravite račun kod bet365 kladionice i odigrate ovo.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!