NaslovnicaVijestiSAVJETI ZA KLADIONIČARE: Gdje je najbolji koeficijent na Dinamo Zagreb?

SAVJETI ZA KLADIONIČARE: Gdje je najbolji koeficijent na Dinamo Zagreb?

Savjeti za kladioničare na Svijet klađenja portalu! Danas pišemo o tome gdje je najbolji koeficijent na Dinamo u online kladionicama širom svijeta. Izdvojit ćemo samo one najbolje, koje i sami koristimo.

Savjeti za kladioničare

Dinamo Zagreb će večeras u 21 sat igrati protiv Viktorije Plzen u svojoj prvoj utakmici 1/16 finala Europske lige.

Atmosfera je sjajna u klubu, rasoloženje je odlično i pozitiva se mogla osjetiti na svakom koraku. Ekipa iz Zagreba je prepuna samopouzdanja i vjere da će se iz Plzena vratiti kao pobjednički tim i ostvariti odličan rezultat pred uzvratnu utakmicu.

Dinamo Zagreb je u 1/16 finala ušao kao najbolja ekipa skupine D u Europskoj ligi u kojoj su bili zajedno sa Fenerbahceom, Trnavom i Anderlechtom.

Poslije šest odigranih utakmica, Dinamo je završio prvi u skupini sa 14 bodova osvojenih u šest utakmica. Dinamo nije imao niti jednog poraza u skupini, gdje su ostvarili četiri pobjede i dva remija. U šest utakmica Dinamo je primio samo tri gola, dok su postigli 11, što je zaista pohvalno za ovaj tim.

Dinamo je također odličan i u ligi, gdje u posljednjih pet utakmica imaju sve pobjede. Izgubili su samo jedan susret ove sezone u ligi, dok su ostvarili 16 pobjeda u 20 utakmica.

Postigli su ukupno 40 golova u tih 20 utakmica, dok su primili samo 11. Dinamo je zaista fenomenalan ove sezone i sigurno će daleko stići u ovom natjecanju.

A sada što se tiče koeficijenata u najboljim kladionicama na svijetu, bet-at-home i bet365 kladionice nam daju najbolje koeficijente na pobjedu Dinamo Zagreba.

Bet-at-home online kladionica nam je u trenutku pisanja ovog teksta ponudila koeficijent od 2.58 na pobjedu Dinamo Zagreba, što je jedan od najvećih koeficijenata koje su nam ponudile online kladionice.

UPLATI NA DINAMO!

S obzirom da nam nude i do 150€ BONUSA do 20. veljače, vjerujemo da je ovo zaista odlična prilika da zaradimo velike novce.

UZMI BONUS DO 150€!

Na drugoj strani imamo bet365 kladionicu, koja nudi koeficijent od 2.70 na pobjedu Dinamo Zagreba i to je vjerujemo najveći koeficijent do sada, a kada uzmete u obzir da nemaju manipulativnih troškova i poreza na dobitak, ovo je zaista odlična ponuda.

UPLATI NA DINAMO U BET365!

Recimo da ste uplatili 100 € na pobjedu Dinama u bet365 kladionici, vaša isplata će biti 270 € bez ikakvih oporezivanja i plaćanja manipulativnih troškova. Ono što želimo da vam kažemo, jeste koliko su online kladionice naprednije u odnosu na zemaljske u kojima postoje ovi porezi.

Da sve ovo bude još mnogo bolje, uz najbolje koeficijente, bet365 kladionica za nove igrače nudi odlične promocije. Tako da nam za igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Albanije i Makedonije nude bonus pri prvoj uplati do 25€.

Dok je za igrače iz Bosne i Hercegovine taj bonus nešto veći i pri prvoj uplati možete uzeti do 50€. Zaista bi bilo šteta ne iskoristiti sve ove poklone jedne od najboljih kladionica na svijetu.

Ukoliko se svakako kladite u zemaljskim kladionicama, vi ćete taj novac potrošiti, međutim, zemaljske kladionice ne nude nikakve bonuse, tako da ste ovdje samo na dobitku, dok nemate ni manipulativnih troškova, niti poreza na dobitak.

UZMI BONUS!

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!