NaslovnicaVijestiSavo Milošević šokirao navijače Bosne i Hercegovine. Trojicu igrača isključio iz momčadi!

Savo Milošević šokirao navijače Bosne i Hercegovine. Trojicu igrača isključio iz momčadi!

Danas je dan kojeg mnogi navijači BiH s nestrpljenjem iščekuju, jer će se na terenu Bilinog Polja odigrati ključna utakmica baraža između Bosne i Hercegovine i Ukrajine. Ova utakmica nosi sa sobom veliku težinu i očekivanja, a selektori Savo Milošević i Serhij Rebrov donijeli su odluke koje su izazvale određeno iznenađenje među navijačima.

Selektor Milošević je odabrao 23 igrača koji će danas istrčati na teren Bilinog Polja kako bi predstavljali boje naše reprezentacije. Na spisku se nalaze mnoge poznate face, ali su također neka imena iznenadila, posebno odluka da se na tribinu pošalju Nemanja Bilbija iz Premier lige BiH, Said Hamulić koji trenutno nije u formi za natjecanje te Benjamin Tahirović, veznjak Ajaxa, što je izazvalo iznenađenje kod mnogih navijača koji su ga očekivali u početnoj postavi.

Ipak, treba napomenuti da ova odluka nije rezultat ozljeda, već taktičkih razmišljanja selektora. Prema informacijama s portala Klix, odluka je donesena iz taktičkih razloga, što sugerira da Milošević ima određenu strategiju u vidu koja će, nadamo se, donijeti pozitivan rezultat.

S druge strane, i selektor Ukrajine, Serhij Rebrov, donio je sličnu odluku, šaljući jednu od svojih ključnih zvijezda, Viktora Cihankova, na tribine zbog ozljede.

Utakmica će započeti u 20:45, a bit će dostupna putem direktog TV prijenosa na BHT-u.

Očekivanja su visoka, ali jedno je sigurno – uz podršku navijača i sa strateškim pristupom selektora, reprezentacija Bosne i Hercegovine će dati sve od sebe kako bi ostvarila pozitivan ishod i kvalificirala se na završni turnir. Navijači su spremni podržati svoje igrače do posljednjeg trenutka, a atmosfera na Bilinom Polju sigurno će biti nezaboravna.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!