NaslovnicaVijestiSavo Milošević više nije izbornik Bosne i Hercegovine. Naslijedit će ga legenda?

Savo Milošević više nije izbornik Bosne i Hercegovine. Naslijedit će ga legenda?

Mediji u Bosni i Hercegovini javljaju da SAVO MILOŠEVIĆ više neće obnašati ulogu izbornika njihove nogometne reprezentacije. Odluka Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine je da neće produžiti ugovor s Miloševićem nakon što nije uspio odvesti ekipu na Europsko prvenstvo. BiH je u dodatnim kvalifikacijama poražena od Ukrajine, što je rezultiralo ovom odlukom. Milošević je preuzeo dužnost izbornika u rujnu 2023. godine.

Prema izvješćima iz Bosne i Hercegovine, 52-godišnji Sergej Barbarez ističe se kao glavni kandidat za slobodnu poziciju izbornika. Barbarez je nogometna ikona i bivši kapetan reprezentacije BiH, iako nema prethodnog iskustva u trenerskoj ulozi. Ipak, godinama je bio predmet želje navijača BiH, a kao potencijalni član njegovog stručnog tima spominje se Emir Spahić, još jedan bivši kapetan nacionalne selekcije.

Barbarez je nosio dres reprezentacije BiH od 1998. do 2006. godine, ostvarivši 47 nastupa i postigavši 17 golova tijekom tog razdoblja. Veći dio svoje igračke karijere proveo je u Njemačkoj, gdje je stigao iz Veleža 1991. godine. Igrao je za klubove poput Hannovera, Union Berlina, Hansa Rostocka, Borussije Dortmunda, HSV-a i Bayer Leverkusena.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!