NaslovnicaVijestiSavo Milošević više nije izbornik Bosne i Hercegovine. Naslijedit će ga legenda?

Savo Milošević više nije izbornik Bosne i Hercegovine. Naslijedit će ga legenda?

Mediji u Bosni i Hercegovini javljaju da SAVO MILOŠEVIĆ više neće obnašati ulogu izbornika njihove nogometne reprezentacije. Odluka Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine je da neće produžiti ugovor s Miloševićem nakon što nije uspio odvesti ekipu na Europsko prvenstvo. BiH je u dodatnim kvalifikacijama poražena od Ukrajine, što je rezultiralo ovom odlukom. Milošević je preuzeo dužnost izbornika u rujnu 2023. godine.

Prema izvješćima iz Bosne i Hercegovine, 52-godišnji Sergej Barbarez ističe se kao glavni kandidat za slobodnu poziciju izbornika. Barbarez je nogometna ikona i bivši kapetan reprezentacije BiH, iako nema prethodnog iskustva u trenerskoj ulozi. Ipak, godinama je bio predmet želje navijača BiH, a kao potencijalni član njegovog stručnog tima spominje se Emir Spahić, još jedan bivši kapetan nacionalne selekcije.

Barbarez je nosio dres reprezentacije BiH od 1998. do 2006. godine, ostvarivši 47 nastupa i postigavši 17 golova tijekom tog razdoblja. Veći dio svoje igračke karijere proveo je u Njemačkoj, gdje je stigao iz Veleža 1991. godine. Igrao je za klubove poput Hannovera, Union Berlina, Hansa Rostocka, Borussije Dortmunda, HSV-a i Bayer Leverkusena.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!