NaslovnicaVijestiSAVRŠENA PRILIKA ZA REAL MADRID - ON BI MOGAO ZAMIJENITI ASENSIJA: Zinedine...

SAVRŠENA PRILIKA ZA REAL MADRID – ON BI MOGAO ZAMIJENITI ASENSIJA: Zinedine Zidane dobio šansu da potpiše novo pojačanje za 70 milijuna eura!

Real Madridu se navodno pružila šansa da osigura potpisivanje Bruna Fernandesa u dogovoru sa Sporting Lisabonom, dok bi ovaj transfer mogao da ih košta oko 70 milijuna eura.

SAVRŠENA PRILIKA

Los Blancosi su već ovog ljeta bili zaposleni kako bi pojačali svoj sastav, a igrači poput Eden Hazarda, Luke Jovića, Ferlanda Mendyja, Eder Militaoa i Rodryga su se pridružili klubu.

Ekipa Zinedine Zidanea je započela pozitivno u svojoj prvoj utakmici, gdje su pobijedili Celtu Vigo sa 3-1 prošlog vikenda, a nadat će se da će nastaviti tako i u narednim utakmicama, dok također pokušavaju dovesti još neka nova pojačanja.

Prema AS-u, ponuđena im je šansa da potpišu Fernandesa za 70 milijuna eura sa portugalskim divovima koji su angažirali pomoć super-agenta Jorgea Mendesa kako bi imali što lakši transfer.

Gent – Rijeka: Riječanima preostala još samo jedna prepreka do grupne faze Europske lige!

Međutim, dodaje se da su Neymar i Paul Pogba prioritet za španjolske divove, pa ostaje da se vidi hoće li preusmjeriti fokus na Fernandesa u slučaju da ne uspiju dovesti dvojac svjetske klase.

24-godišnji Fernandes dolazi nakon impresivne sezone u kojoj je postigao 32 gola i 18 asistencija u 53 nastupa, dok već ima gol i asistenciju u dvije ligaške utakmice ove sezone, dok ga sva nagađanja o njegovoj budućnosti uopšte nisu pomela.

Ta razina kvalitete i dosljednosti sugeriše da on zaslušuje prelazak u velikog europskog giganta ovog ljeta, ali vrijeme će pokazati hoće li Real Madrid odlučiti iskoristiti priliku koja im se pružila.

S obzirom na to da je Marco Asensio isključen već dulje vrijeme, zajedno sa trajnim upitnicima oko forme Iscoa, kako bi pružio kreativnost potrebnu u napadu, Fernandes bi mogao biti presudan lik za divove iz La Lige.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!