NaslovnicaVijestiSAZVAO KONFERENCIJU ZA NOVINARE, A ZATIM ŠOKIRAO SVE PRISUTNE: Antoine Griezmann o...

SAZVAO KONFERENCIJU ZA NOVINARE, A ZATIM ŠOKIRAO SVE PRISUTNE: Antoine Griezmann o svojoj budućnosti!

Sazvao konferenciju za novinare, a zatim šokirao sve prisutne. Antoine Griezmann sazvao sve novinare kako bi razjasnio situaciju o svojoj budućnosti. Antoine Griezmann je odlučio razjasniti svoju budućnost nakon što je sazvao konferenciju za novinare u kampu francuske reprezentacije.

Sazvao konferenciju

Očekivalo se da će Griezmann danas potvriditi je li namjeravao ostati u Atletico Madridu sljedeće sezone ili će otići u neki drugi klub.

Francuska zvijezda je izjavila novinarima da neće napraviti nikakve objave o svojoj budućnosti, nakon što je sazvao konferenciju za novinare upravo zbog toga, kako bi razjasnio svu situaciju o njegovoj budućnosti.

Griezmann je rekao: “Žao mi je zbog čekanja, ali danas nije taj dan. Odluka je komplikovana, ja sam smiren.”

[su_watch_live_football]

“Vrlo sam miran, fokusiran sam na Svjetsko prvenstvo, što je sada u ovom trenutku najvažnije, a odluka će biti donesena u pravo vrijeme.”

Griezmann je snažno povezan sa prelaskom u Barcelonu, a Real Madrid također ima veliki interes.

27-godišnjak je prethodno izjavio da želi razjasniti svoju budućnost prije Svjetskog prvenstva.

Ali njegova neodlučnost znači da će pitanja o njegovoj budućnosti da se nastave tijekom Svjetskog prvenstva.

Francuski Canal + tvrdi da će Griezmann najaviti svoje namjere da ostane i potpiše novi ugovor koji će ga učiniti najplaćenijim igrače u povijesti Atletico Madirda.

[su_live_koeficijenti]

U ponedjeljak je Griezmannov menadžer Fransuke Didier Deschamps potvrdio kako će napadač igrati u La Ligi sljedeće sezone.

“Govorimo o njihovim budućnostima (Griezmanna i Fekira)”, rekao je Deschamps na konferenciji za novinare.

“Nije idealno, ali ionako neću moći imati idealne uvjete.”

“Ali Antoine će ostati u Španjolskoj, to je mnogo jasnije, pa nema brige oko toga.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!