NaslovnicaVijestiSchurrle: Glavni krivac za moj odlazak iz Chelseaja je Jose Mourinho

Schurrle: Glavni krivac za moj odlazak iz Chelseaja je Jose Mourinho

“Glavni krivac za moj odlazak iz Chelseaja je Jose Mourinho.”. To je u intervjuu za “Bild” poručio nogometaš Dortmunda Andre Schurrle. Njemački reprezentativac je na “Stamford Bridge” stigao tijekom ljeta 2013. godine, ali se zadržao samo 18 mjeseci, da bi potom prešao u Wolfsburg. Promjena je uslijedila kada mu portugalski stručnjak nije pružio šansu poslije kraće pauze.

Glavni krivci

“Chelsea je za mene bio ostvarenje sna! Međutim, zbog zdravstvenih problema bio sam udaljen s terena par tjedana, a kada sam se vratio Mourinho više nije računao na mene. On mi je pokazao koliko život nogometaša može biti težak. Ako jednu utakmicu odigraš loše, ispadaš iz momčadi. On je glavni krivac što sam napusti Chelsea.”, naglasio je njemački nogometaš.

U svojoj prvoj sezoni u dresu “plavaca”, dvadesetšestogodišnji nogometaš je odigrao 30 mečeva u Premier ligi, ali Mourinho naredne sezone nije ozbiljnije računao na njega.

“Chelsea mi je ostao u najljepšem sjećanju. Sjajno je igrati s tolikim zvijezdama u timu – bilo je baš kao što sam zamišljao.”, rekao je Schurrle prisjećajući se svog boravka u Londonu.

Schurrle je za Chelsea u svim natjecanjima odigrao 65 utakmica, postigao 14 pogodaka, a dodijeljena mu je i medalja za osvajanje Premier lige za sezonu 2014/15, iako je u veljači napustio “Stamford Bridge”.

Borussia Dortmund je u svojoj posljednjoj utakmici savladala Legiju na svom stadionu u Ligi prvaka sa nevjerojatnih 8-4, a Andre Schurrle je ušao u igru u 72. minuti. U Bundesligi, Borussia se nalazi na trećem mjestu sa 21 bodom (šest pobjeda, tri remija i dva poraza), drugoplasirani Bayern ima tri boda više, dok prvoplasirani Leipzig ima šest bodova više. U sljedećem kolu Bundeslige, Milioneri gostuju Frankfurtu u subotu.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!