NaslovnicaVijestiSchweinsteiger upravi Bayerna preporučio trenera: Dovedite njega i nećete pogriješiti!

Schweinsteiger upravi Bayerna preporučio trenera: Dovedite njega i nećete pogriješiti!

Bivši veznjak Bayerna i legenda ovog kluba, izrazio je čvrsto uvjerenje da će njegov bivši trener Manchester Uniteda bez sumnje prihvatiti moguću ponudu giganta iz Bavarske.

Schweinsteiger otkrio zanimljivu anegdotu o Neymaru

Tko će biti novi trener Bayerna iz Munchena? Sva najveća imena trenutno bez kluba su kandidati, pa ne čudi što se odmah nakon odlaska Hrvata Nike Kovača mnogo pričalo o trenerskim divovima poput Massimilijana Allegrija ili Josea Mourinha koji bi mogli preuzeti najveći njemački klub. Bivši veznjak Bayerna Bastian Schweinsteiger bliže je upoznao Mourinha u Manchester Unitedu, do te mjere da ga sada može zamisliti kao novog trenera Bayerna.

SUPERKOMPJUTER PONOVO PREDVIĐA: Evo tko će biti prvak Premier lige 2019/20!

“Zamišljam Mourinha u Njemačkoj. Sjećam se da me je sve vrijeme pitao za Bayern i Bundesligu. Kad smo bili na turnejama, na televiziji je uvijek gledao mečeve Bundeslige. Znao je svakog igrača pojedinačno, pa i one iz manjih ekipa. Naučio je i Njemački “, rekao je Schweinsteiger i dodao.

“On još nije radio u Njemačkoj, tako da lako mogu zamisliti da bi mu bilo privlačno voditi klub poput Bayerna”, dodao je Schweinsteiger.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!