NaslovnicaVijestiSedam igrača Bayerna na izlaznim vratima, njihova procijenjena vrijednost iznosi 340 milijuna...

Sedam igrača Bayerna na izlaznim vratima, njihova procijenjena vrijednost iznosi 340 milijuna eura

Nakon 11 uzastopnih naslova prvaka Njemačke, Bayern je netom završenu sezonu okončao tek na trećem mjestu, a iz Kupa ih je eliminirao drugoligaš. Jedina svijetla točka za Bavarce bila je Liga prvaka, gdje ih je Real Madrid teškom mukom izbacio u polufinalu, no to nije utješilo nikoga u Bavarskoj.

Prema izvještaju uglednog Bilda, nakon odlaska Thomasa Tuchela za njim će otići čak sedam zvijezda bavarskog kluba, čija se vrijednost procjenjuje na 340 milijuna eura.

Serge Gnabry je glavni kandidat za prodaju jer je često ozlijeđen i propustit će Europsko prvenstvo. Međutim, Bayern će imati poteškoća da ga se riješi jer ovaj 28-godišnjak prima visoku plaću od 20 milijuna eura. Kingsley Coman se nalazi u sličnoj situaciji kao i Gnabry. Često je ozlijeđen i ne ispunjava očekivanja. Ima ugovor do 2027. godine i vrijednost mu je 65 milijuna eura, pa bi Bayern, ako pronađe zainteresiranog kupca, mogao ostvariti značajnu dobit.

Joshua Kimmich, njemački reprezentativac, ima ugovor do ljeta iduće godine, te Bayern sada razmatra mogućnost njegove prodaje kako bi profitirao, dok se također planira riješiti i Leona Goretzke kako bi doveli Frenkieja de Jonga.

Dayot Upamecano više nije u prvom planu i često završava na klupi. Bavarci ne planiraju više računati na njega te se žele riješiti njegovih usluga tijekom ljetnog prijelaznog roka. Alphonso Davies pokazuje interes za Real Madrid dok mu igre postaju sve lošije. Iako Bayern želi produžiti ugovor s njim koji istječe na ljeto 2025. godine, kanadski reprezentativac zahtijeva previsoku plaću, što čini izlazak iz kluba izglednim ovog ljeta.

Noussair Mazraoui često je ozlijeđen, što je natjeralo Bayern da dovede Sachu Boeyja iz Galatasarayja tijekom zimskog prijelaznog roka. Očekuje se i povratak Josipa Stanišića, što dovodi marokanskog reprezentativca u Bayernu vrlo blizu odlaska iz kluba.

Najnovije vijesti

Ronaldinho: Napustit ću Brazil, neću gledati niti jednu utakmicu

0
Ronaldinho je izrazio svoje nezadovoljstvo stanjem u brazilskoj reprezentaciji pred nadolazeću Copa Americu. Brazilci će 25. lipnja igrati protiv Kostarike, a u istoj skupini...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!