NaslovnicaVijestiSEDMI BRAZILAC U MANCHESTER UNITEDU: Evo što se dogodilo sa ostalih šest!

SEDMI BRAZILAC U MANCHESTER UNITEDU: Evo što se dogodilo sa ostalih šest!

Sedmi Brazilac u Manchester Unitedu je zvanično Fred iz Shakhtara koji je stigao za 52 milijuna funti. Evo što se dogodilo sa ostalih šest Brazilaca u Unitedu. Manchester United je najavio svoje prvo pojačanje ovog ljeta, a to je Brazilac Fred koji je stigao iz Shakhtar Donetska za 52 milijuna funti.

Sedmi Brazilac

25-godišnjak će potpisati četverogodišnji ugovor na Old Traffordu, sa mogućnošću produljenja ugovora za godinu dana nakon što je završio svoje ljekarske preglede prošlog tjedna.

United je najavio dogovor sa objavom na svom websiteu gdje kažu: “Manchester United sa zadovoljstvom objavljuje da je postignut dogovor sa Shakhtarom za transfer Federica Rodriguesa de Paula Santosa (Freda)”.

U travnju je Jose Mouirnho nagovijestio da želi dodati Brazilca u svoju momčad rekavši: “Mislim da momčad bez Brazilca nije momčad,” rekao je za ESPN. “Ali i momčad sa tri ili četiri Brazilca, ovisno o njihovom profilu, ne mogu napravili veliku ekipu. Šalim se!”

[su_no1forfootball]

“Mislim da je njihov talenat fantastičan i kreativnost Brazilsog igrača se ne može mjeriti. Ako bi europska momčad mogla imati brazilca u svojoj momčadi, to bi donijelo ‘brazilsku stvar’ u igru i mislim da je to vrlo važno.”

“Surađivao sam sa brazilskim igračima u svakom timu koji sam trenirao i uživao sam sa njima, sve što mogu dati i svaki problem koji mogu stvoriti.”

“Ali isreno, puno sam uživao i tko zna, možda bi smo sljedeće sezone mogli imati jednog Brazilca u momčadi. Ne vjerujem da će to biti Willian, jer Chelsea to neće omogućiti.”

Ne, to nije bio Willian. To je Fred.

Međutim, Fred nije prvi brazilski igrač koji je igrao za United.

Zapravo, prethodno je bilo šest igrača iz Brazila koji su igrali za Crvene vragove.

Kako su prošli u Manchester United?

KLEBERSON | 2003-2005 | 30 nastupa | 2 gola

Kleberson je viđen kao zamjena za Juan Sebastian Verona, ali nikada nije bio dovoljno dobar za momčad Alex Fergusona. Njegov nastup na Svjetskom prvenstvu 2002. godine uvjerio je škotskog menadžera da ga potpiše, no ozljede i loši nastupi su ga zadržali na Old Traffordu samo dvije sezone.

2005. godine se preselio u Besiktas, prije nego što je završio svoju karijeru u SAD-u.

ANDERSON | 2007-2015 | 181 nastup | 9 golova

Vjerojatno najuspješniji Brazilac koji je igrao za klub. Sa četiri naslova Premier lige i Lige prvaka u njegovo ime, Anderson je pomogao Fergusonovoj ekipi da osvoji devet trofeja tijekom njegovih osam godina na Old Traffordu.

30-godišnjak je trenutno slobodan igrač, koji je posljednji put igrao za Coritibu na posudbi iz Internacionala.

RODRIGO POSSEBON | 2008-2010 | 8 nastupa | 0 golova

Pa, ovo očigledno nije išlo po planu. Possebon jednostavno nije bio dovoljno dobar za United i samo je prikupio osam nastupa prije no što je napusti i otišao u Santos 2010. godine. Jedva je proveo po sezonu u svakom od devet klubova u kojima je igrao, a sada je 29-godišnjak i igra u Ho Chi Minhu u Vietnamu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

RAFAEL | 2008-2015 | 169 nastupa | 5 golova

Rafael se morao natjecati sa Garyom Nevillom većim dijelom svoje karijere u Manchester Unitedu na desnoj poziciji, ali je još uvijek uspio odigrati 169 nastupa.

Bio je pouzdan i imao je tu strast koju je trebao imati kako bi uspio u Manchester Unitedu. Osvojio je devet trofeja u svoje vrijeme prije nego što se preselio u Lyon, gdje je i ostao.

FABIO | 2008-2014 | 56 nastupa | 3 gola

Rafaelov brat blizanac nije baš bio tako uspješan u klubu i igrao je samo malu ulogu prije nego što se preselio u Cardiff. Sada je 27-godišnjak i pronašao je svoju razinu u Middlesbroughu u Championshipu.

ANDREAS PEREIRA | 2014-danas | 13 nastupa | 1 gol

Lako je zaboraviti da u Manchester Unitedu već ima jedan Brazilac koji se zove Pereira. Veznjak je proveo posljednje dvije sezone u Granadi i Valenciji, ali 22-godišnjak se nada da će igrati neku ulogu u prvom timu sljedeće sezone. Ironično, Fredov dolazak bi mogao zaustaviti njegov napredak u prvu momčad.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!