NaslovnicaVijestiŠefovi Arsenala poslali nevjerovatnu poruku Arsene Wengeru

Šefovi Arsenala poslali nevjerovatnu poruku Arsene Wengeru

Šefovi Arsenala poslali nevjerovatnu poruku Arsene Wengeru. Šefovi Arsenala su rekli Arsene Wengeru da pokrene najveću potrošnju ikada pred početak nove sezone.

Šefovi Arsenala

The Sun tvrdi da su zvaničnici Topnika naredili Francuzu da potroši više novca nego ikada, na igrače poput Paul Pogbe, Zlatana Ibrahimovića, Gonzalo Higuaina, Toni Kroosa i John Stonesa.

Arsenalov odbor neće razmatrati davanje novog ugovora za Wengera, osim ako se ne bude natjecao na transfer tržištu za velike igrače.

Wenger je odbio da troši velike novce u posljednjih nekoliko sezona, gdje je doveo Petr Cech i Mohamed Elnenyja, jedina dva pojačanja u posljenjih godinu dana.

Zna se da topnici imaju rezerve od ooko 150 miliona i 66-godišnjem francuskom stručnjaku je rečeno da ima pravo da koristi taj novac za poboljšanje momčadi.

Izvještaji tvrde da su šefovi Arsenala frustrirani Wengerovim pristupom, te su zahtjevali da napravi promjenu nakon još jedne razočaravajuće sezone.

[su_euro_soccer_bonus]

Mesu Ozil je također bio povezan sa izlaznim vratima Emiratesa ukoliko Wenger ostane menadžer.

Nijemac je navodno rekao da bi se volio vratiti u Real Madrid, nakon još jedne razočaravajuće sezone u Londonu.

Leicester je na vrhu tabele Premier lige – 11 bodova prednosti u odnosu na Topnike – sa samo sedam utakmica koje su ostale nakon međunarodne pauze.

Arsenal je također ispao iz FA kupa od Watforda i osmine-finala Lige prvaka od Barcelone.

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!