NaslovnicaVijestiSELFIE SLAVLJE: Pogledajte kako je to izgledalo iz Balotellijevog ugla! Nevjerojatni prizori!

SELFIE SLAVLJE: Pogledajte kako je to izgledalo iz Balotellijevog ugla! Nevjerojatni prizori!

Selfie slavlje! Pogledajte kako je to izgledalo iz Balotellijevog ugla! Nevjerojatni prizori! Mario Balotelli i danas ostaje jedan od najsimpatičnijih likova u nogometu i reći da je pomican po Europi bi bilo podcjenjivanje.

Selfie slavlje

On je igrao za neke od najvećih klubova tijekom svoje karijere, sa različitim stupnjevima uspjeha, uključujući i klubove u Milanu, Manchesteru i Liverpoolu.

Nakon što je postigao 43 gola u 76 utakmica za Nice, kojima se pridružio 2016. godine, Balotelli se pridružio kolegama iz Ligue 1 Marseilleu u siječnju do kraja sezone 2018/19.

On je ušao sa klupe i postigao gol u svom debiju u porazu od Lillea (2-1) i bio je prilično dobro pojačanje do sada, ali je u nedelju navečer pretvorio stvari u vrhunac.

Ne samo da je napadač postigao super gol i dao svojoj momčadi vodstvo protiv St. Etiennea, nego je i producirao jednostavno nečuveno ‘selfie’ slavlje.

Rudi Garcia uključio je Balotellija u svoj početni sastav, gdje je četvrti igrao protiv petog na Velodromu, sa Valere Germainom, Lucas Ocamposom i Floran Thauvinom koji su ga podržavali u napadu.

Trebalo je samo 12 minuta utakmice da Balotelli postigne gol, nakon što je izveo zapanjujući akrobatski udarac kako bi postigao gol nakon Thauvinovog kornera.

Tada su došli nevjerojatni prizori. Nakon što je postigao pogodak, 28-godišnjak je odmah potrčao prema strani terena, gdje mu je snimatelj uručio mobilni telefon.

Dok je Balotelli postavio videozapis, njegovi suigrači iz Marseillea okupili su se oko njega, a kada je bio spreman, on je zabilježio svoje slavlje na spomenutom telefonu.

Pogledajte u nastavku: 

Ako to nije bilo dovoljno, snimak iz Balotellijevog ugla je izašao na internetu, što znači da je mogao snimiti videozapis uživo ili ga je već prenio na jedan od svojih profila na društvenim mrežama.

U tom videozapisu, , prikazanom u nastavku, možete čuti slavljeničke krikove igrača Marseillea, kao i vidjeti navijače na nogama u pozadini. Uživajte!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!