NaslovnicaVijestiSenzacija Bayerna se požalila: Želio sam dres Messija, ali on je bio...

Senzacija Bayerna se požalila: Želio sam dres Messija, ali on je bio malo uzrujan

Bayern je prošle sedmice ponizio Barcelonu u četvrtfinalu Lige prvaka pobjedom 8-2, a jučer je bavarska mašinerija slavila i protiv Lyona 3-0 na Estadio Jose Alvaladeu u polufinalu Lige prvaka.

Strijelci za Bayern u polufinalnom meču protiv Lyona su bili Serge Gnabry dva puta i Robert Lewandowski koji je postigao svoj 55 gol u ovoj sezoni.

Jedan od najboljih igrača Bayerna na završnom turniru Lige prvaka i ogromni potencijal u svijetu nogometa, 19-godišnji Alphonso Davies za novinare britanskog BT Sporta je ispričao kako je od Messija tražio dres za uspomenu nakon prošlosedmične pobjede od 8-2.

“Nakon utakmice pitao sam Messija da razmijenimo dresove, ali on je bio malo uzrujan i samo je odmahnuo glavom. Ok je, nadam se da ću dobiti dres sledeći put.”, rekao je senzacionalni Davies koji je na utakmici protiv Barçe pokazao sav svoj potencijal, pogotovo kod asistencije za gol Kimmicha, kada je spektakularno prošao Semeda po lijevoj strani.

Kako god, jasno je da Messiju nije bilo do razmjene dresova nakon najvećeg poraza sa Barçom u njegovoj karijeri. Utakmica nakon kojeg su glasine da Messi odlazi odjeknule poput bombe.

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!