NaslovnicaVijestiSenzacija iz La lige mijenja klub: Barcelona novu "devetku" pronašla u Kataloniji!

Senzacija iz La lige mijenja klub: Barcelona novu “devetku” pronašla u Kataloniji!

Barcelona užurbano traži napadača koji će naslijediti Munira el Haddadia u vrhu napada, a njihov radar identificirao je igrača i to u bližnjem susjedstvu, koji u posljednje dvije sezone s velikim uspjehom rešeta protivničke mreže.

Barcelona nastavlja tražiti novog napadača, a radar je, prema nekim španjolskim medijima, zaustavljen na 32-godišnjem urugvajskom napadaču Cristianu Stuaniu, koji je igrao odlično u posljednje dvije sezone u napadu Girone. Stuani je bio jedan od najboljih španjolskih strijelaca u prošloj sezoni s 21 golom, a također je nastavio dobru formu u novoj sezoni, gdje je dosad postigao 12 golova u 17 utakmica.

IGRAO SA OBOJICOM: Paulo Dybala dao zanimljiv odgovor na pitanje Messi ili Ronaldo?

Njegov “minus” je vidljiv u njegovim godinama, a njegov “plus” je u tome što bi mogao igrati u knockout fazi Lige prvaka. Također Urugvajac u ugovoru ima klauzula o otkupu od  “samo” 15 milijuna eura što ne bi trebalo predstavljati velike probleme Barceloni.

Stuani je dugogodišnji partner Luisa Suareza u urugvajskoj nacionalnoj momčadi i ima veliko iskustvo sa španjolskim nogometom, jer je u svojoj dugoj karijeri bio član Espanyola, Albacetea, Levantea i Racing Santandera.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!