NaslovnicaVijestiSenzacija iz Zagreba, gradi se "novi" Dinamo: Modri dovode nogometaša Arsenala!

Senzacija iz Zagreba, gradi se “novi” Dinamo: Modri dovode nogometaša Arsenala!

Sportske vijesti javljaju kako će Dinamo iz Zagreba uskoro predstaviti novo pojačanje, koji će u klub stići po sličnom kriterijumu kao nekada španjolski reprezentativac Dani Olmo. Dinamo je pronašao novu potencijalnu zvijezdu u londonskom Arsenalu.

DINAMO NAGRAĐUJE

Dinamo Zagreb već ‘raspodjeljuje’ novac koji je zaradio velikim transferom Španjolca Danija Olma u Leipzig, a nedavno se najveći hrvatski klub pojačao s dvojicom vrlo zanimljivih mladih nogometaša. 18-godišnji Matias Godoy došao je iz Argentine, koji se smatra jednim od najtalentiranijih igrača svoje generacije u Argentini, a klub je jučer također potpisao ugovor za prelazak u Dinamo mladog reprezentativca Kosova i jednog od najboljih igrača hrvatskog prvenstva ove sezone, Lirima Kastratija, javljaju mediji u Hravtskoj.

Zabrana igranja u Ligi prvaka je savršena prilika za Real Madrid: Dovode zvijezdu Cityja za 150 milijuna funti!

Treći Dinamov transfer odnosno ulaganje u budućnost stiže ni manje ni više nego iz slavnog Arsenala.

Dinamo će se pokušati dogovoriti oko transfera 20-godišnjeg veznjaka Arsenala Robbiea Burtona, koji je trenutno član momčadi Arsenala do 23 godine. Burton je očito inspiriran slučajem Dani Olma, koji se iz Barcelone preselio u Zagreb i pokazao se kao vrhunski nogometaš u Hrvatskoj. Ovaj transfer definitivno će ponuditi novi vrlo zanimljiv eksperiment za sve uključene strane a mnogo puta u prošlosti smo bili svjedoci da skauti Dinama rijetko griješe.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!