NaslovnicaVijestiZabrana igranja u Ligi prvaka je savršena prilika za Real Madrid: Dovode...

Zabrana igranja u Ligi prvaka je savršena prilika za Real Madrid: Dovode zvijezdu Cityja za 150 milijuna funti!

Real Madrid navodno ima priliku zapečatiti transfer zvijezde Manchester Cityja Raheema Sterlinga.

Zabrana igranja

Kaže se da je engleski internacionalac odlučio kako želi napustiti City nakon potencijalne zabrane igranja u Ligi prvaka, izjavio je Don Balon.

Španjolski zastupnici sugeriraju da bi predsjednik Reala Florentino Perez mogao ponuditi čak 150 milijuna funti za Sterlinga, koji bi mogao biti idealna dugoročna zamjena Cristiana Ronalda na Bernabeuu.

Atletico Madrid – Liverpool: Redsima imperativ pobjeda protiv oslabljenog Atletico Madrida!

Madridu je nedostajao Ronaldo otkad ga je prodao Juventusu 2018. godine, a Sterling je sličan smrtonosni strijelac iz široke perspektive, a ujedno ima tempo i vještinu da braničima stvara velike probleme, čak i ako ne postigne gol.

Navijači Cityja će se bez sumnje plašiti ovakvih priča, s tim da će klub vjerojatno biti u ranjivom položaju ako ih pogodi zabranom, iako imaju priliku žaliti se.

Sterling je vrsta igrača koju bi moglo biti teško zadržati na Etihad stadionu ako klub ne igra u Europi, a zamišljanje vrhunskih zamjena za odlazeće zvijezde također bi bilo malo teže.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!