NaslovnicaVijestiSENZACIONALAN DVOSTRUKI TRANSFER NA POMOLU: Newcastle u razgovorima sa zvijezdama iz PSG-a...

SENZACIONALAN DVOSTRUKI TRANSFER NA POMOLU: Newcastle u razgovorima sa zvijezdama iz PSG-a i Napolija!

Potencijalni novi vlasnici Newcastle Uniteda žele napraviti velike transfere u ljetnom prijelaznom roku.

SENZACIONALAN DVOSTRUKI TRANSFER

Navodi se da su Svrake trenutno u pregovorima sa napadačem PSG-a Edinson Cavanijem i napadačem Napolija Dries Mertensom, dok se saudijski milijarder približava preuzimanju kluba u iznosu od 300 milijuna funti.

ESPN tvrdi da je Newcastle već bio u razgovorima sa agentima Cavanija i Mertensa, kao i brazilskim krilnim igračem Willianom, no svjesni su da bi potpisivanje bilo kojeg od ova tri igrača bilo izazovno.

Cavani, koji je mjesecima povezan sa odlaskom iz Ligue 1, zasigurno bi bio ogromno pojačanje za ekipu iz Premier lige.

33-godišnji urugvajski napadač postigao je impresivnih 200 golova u 300 utakmica za klub, a za svoju zemlju od 2008. godine je igrao preko 50 puta.

U međuvremenu talentirani Mertes, još jedan je etablirani igrač Lige prvaka, predstavljao je Belgiju u 90 navrata, postigavši ukupno 18 golova.

Uz ambiciozne ciljeve za transfer, konzorcij želi dovesti i novog menadžera u narednim mjesecima.

Mauricio Pochettino i Massimiliano Allegri nalaze se u užem izboru Newcastlea, kao i bivši šef Rafael Benitez i trener veznjaka Borussije Dortmund Lucien Favre.

Prošli tjedan objavljeno je da je klub spreman dati bivšem šefu Juventusa Allegriju ogromni budžet za transfere kako bi dodali razna velika imena kada se otvori transferni rok.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!