NaslovnicaVijestiSENZACIONALAN TRANSFER NA POMOLU: Coutinho pristao na zamjenu - odlazi u Madrid!

SENZACIONALAN TRANSFER NA POMOLU: Coutinho pristao na zamjenu – odlazi u Madrid!

Ofanzivni veznjak Barcelone je spreman prihvatiti potencijalni transfer u Atletico Madrid u zamjenskom transferu koji uključuje Antoine Griezmanna.

SENZACIONALAN TRANSFER

Ovaj transfer ima smisla za obje ekipe nakon Coutinhove borbe sa formom na Nou Campu, a Griezmann će vjerojatno biti pojačanje za Brazilca u Barceloni.

Don Balon tvrdi da je Coutinho ovom potencijalnom zamjenskom dogovoru dao zeleno svjetlo, iako ostaje da se vidi hoće li dva kluba uspjeti napraviti ovaj posao.

Cadena Ser povezala je 26-godišnjaka sa Chelseajem kao potencijalnom zamjenom za Eden Hazarda, a ljubitelji Plavaca mogu biti vrlo razočarani ako se to ne mogne ostvariti.

Chelsea vrlo dobro zna Coutinha iz vremena kada je igrao u Premie rligi, kada je sa Liverpoolom bio jedan od najboljih igrača u ligi.

Čak i ako mu stvari u Barceloni nisu uspjele, on je sličan Hazardovom stilu i mogao bi se uklopiti u Chelsea.

Bivši igrač Redsa bi također mogao biti koristan i za Manchester United, kojeg je Daily Mirro spomenuo kao zainteresiranu ekipu, zajedno sa PSG-om.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!