NaslovnicaVijestiSENZACIONALAN TRANSFER NA POMOLU: Liverpool vraća svoju bivšu zvijezdu - imat će...

SENZACIONALAN TRANSFER NA POMOLU: Liverpool vraća svoju bivšu zvijezdu – imat će opciju da ga kupe za 88 milijuna eura!

Navodno je Liverpool poslao ponudu za Barcelonu i brazilsku zvijezdu Philippea Coutinha, dok je klub naizgled pokušavao pobijediti Manchester Uniteda na popisu veznjaka.

SENZACIONALAN TRANSFER

Coutinho je napustio Redse u siječnju 2018. godine, kako bi zapečatio preseljenje na Nou Camp, no karijera Brazilca je od tada bila u padu.

Tijekom svog boravka u Španjolskoj, Coutinho se mučio da se prilagodi životu u La Ligi, a igrač nije uspio učvrstiti svoje mjesto u startnih 11 u Barci od svog preseljenja sa Anfielda prije 18 mjeseci.

A sada, senzacionalno, čini se da bi igrač mogao biti ponuđen nazad u ekipu Jurgen Kloppa.

Prema talijanskom Calciomercatu, Redsi su poslali ponudu za dvogodišnju posudbu Coutinha iz Barcelone, a klub bi također imao mogućnost da ga potpiše za 88 milijuna eura na trajnoj osnovi na kraju posudbe.

Nakon ove vijesti, čini se da je Liverpool postavljen za suparnika Manchester Uniteda u utrci za potpisivanje Coutinha ovog ljeta, jer su Crveni đavoli bili povezani sa njim, kao što je naveo Mundo Deportivo.

Coutinho je bio apsolutno brilijantan za Liverpool tijekom svog boravka na Anfieldu, tako da možemo vidjeti zašto ga žele vratiti na ljeto unatoč njegovoj lošoj formi sa Barcelonom.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!