NaslovnicaVijestiSenzacionalan transfer na pomolu: Talijanski mediji otkrili gdje Ronaldo nastavlja karijeru!

Senzacionalan transfer na pomolu: Talijanski mediji otkrili gdje Ronaldo nastavlja karijeru!

Portugalska superzvijezda Cristiano Ronaldo u svojoj 36. godini igra na najvišem nivou profesionalnog nogometa, no izgleda da je njegovo vrijeme sa Juventusom došlo kraju.

Senzacionalan transfer

Poznati talijanski novinar Fabio Santini otkrio je da će Ronaldo sljedeće sezone igrati u Francuskoj.

“Cristiano Ronaldo je svom agentu Jorgeu Mendesu rekao da želi napustiti Juventus na kraju sezone zbog nove avanture. Portugalac namjerava otići u PSG,” objasnio je talijanski novinar.

Cristiano Ronaldo je do sada igra za Sporting, Manchester United, Real Madrid i Juventus. Zvijezda Juventusa je došla u Italiju 2018. godine iz Real Madrida u transferu vrijednom 117 milijuna eura.

Trenutni ugovor sa Starom damom mu istječe na ljeto 2022. godine i prema procjenama stručnjaka, sada vrijedi tek 60 milijuna eura.

Neki tvrde da bi se on rado vratio u Manchester United, dok drugi stručnjaci navode kako je na kartama prelazak u bogati PSG, koji mu bez problema može plaćati ogromne iznose koje bude tražio.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!