NaslovnicaVijestiSENZACIONALAN TRANSFER: Veteran Tim Cahill se vraća u Englesku!

SENZACIONALAN TRANSFER: Veteran Tim Cahill se vraća u Englesku!

Australska zvijezda broji već 38 godina, ali to mu ne spriječava želju da zaigran na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Tim Cahill silno želi zaigrati na smotri najboljih reprezentacija, te se je zbog toga odlučio vratiti najvećem nivou nogometa. Australski veteran se stoga vratio u Europu, tačnije u Englesku, gdje će pokušati izboriti mjesto na konačnom spisku reprezentacije Australije.

Tim Cahill se vraća u Englesku

Između 1997. i 2004. godine, Tim Cahill je bio član popularne londonske ekipe Millwalla, ekipe koja pored West Hama u Londonu ima najviše navijača. Sada se vraća ponovo na mjesto zločina, te će u nastavku sezone igrati za ekipu za koju je u 251 meču postigao 57 golova.

>> Real Madrid šalje ponudu od 88 milijuna funti: U posljednjim trenucima zimskog prijelaznog roka stiže veliko pojačanje

Nakon sjajnih partija u dresu Millwalla, na ljeto 2004. godine preselio se u Everton u kojem je igrao do 2012. godine. U Liverpoolu je stekao status legende, a za Everton je odigrao ukupno 278 utakmica gdje je postigao 68 golova. Poslije Evertona nastupao je jiš za New York Red Bulls, Shangai Shenhuo, Hangzhou Greentown i na kraju Melbourne City.

[su_bonus]

Sada se ipak 38-godišnji Australac odlučio vratiti u Millwall. To učinio s namjerom da održi formu na najvećoj razini i time se pripremi za posljednji veliki izazov u dugoj i uspješnoj karijeri – igranje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji! Do sada je Cahill, koji inače poznat po svojoj polivalentnosti jer pokriva sve pozicije u sredini terene i u napadu, igrao na tri Svjetska prvenstva.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!