NaslovnicaVijestiSENZACIONALNE VIJESTI: Cristiano Ronaldo već potpisao ugovor, transfer u Juventus je gotova...

SENZACIONALNE VIJESTI: Cristiano Ronaldo već potpisao ugovor, transfer u Juventus je gotova stvar!

Senzacionalne vijesti. Cristiano Ronaldo već potpisao ugovor, transfer u Juventus je gotova stvar! Evo što se događa na relaciji Ronaldo – Juventus. Bivši izvršni direktor Bianconera vjeruje kako je napadač već potpisao za prvake Serije A nakon što je u Munchenu prošao ljekarske preglede.

SENZACIONALNE VIJESTI

Cristiano Ronaldo je ‘već potpisao’ za Juventus prema riječima bivšeg predsjednika kluba Luciana Moggija, koji je tvrdio da je pokušao dovesti zvijezdu Real Madrida u Italiju kada je bio tinejdžer.

Šampioni Serije A, Juventus je navodno ponudio 100 milijuna eura za Ronalda, koji je najbolji strijelac Real Madrida nakon devet sezona na Santiago Bernabeu.

Moggi, koji je bio na čelu Juveovog odbora od 1994. do 2006. godine, kada je bio glavni lik talijanskih nogometnih skandala, nakon čega mu je udijeljena doživotna zabrana od nogometa, bio je u početku skeptičan po pitanju tog transfera, ali je od tada tvrdio da je ovaj transfer već u odmaklim fazama.

[su_bet365_100bonus]

80-godišnjak je za talijansku TV mrežu Tele7Gold rekao: “Po mom mišljenju, on je već potpisao i položio liječnički pregled sa Juventusom u Munchenu.”

“Ovo je ono što mislim nakon razgovora sa važnim ljudima.”

Moggi je podsjetio na svoje pokušaje da potpiše Ronalda 2002. godine kada je bio u mladim redovima Sportinga i zatim postao jedan od najtraženijih talenata Premier lige.

Predloženi transfer koji uključuje čileanskog napadač Marcelo Salasa, koji je trebao krenuti u suprotnom smijeru nikada nije doživio svjetlost dana, prema riječima Moggija, a Ronaldo se 2003. pridružio Manchester Unitedu.

“Primio sam upozorenje”, rekao je bivši šef Juveta. “Poslao sam promatrača da ga pogledamo, bio je 18-godišnji dječak, ali on me dojimo svojom zrelosti i svojim izborima.”

[su_bet365_koeficijenti]

“Usred dana sam sklopio ugovor. Nažalost, Marcelo Salas je dobio potpisati za Sporting Lisabon, jer se želio vratiti u River Plate.”

“Ponudio sam još pet milijuna za 18-godišnjeg igrača, ali to se u to doba nije moglo učiniti.”

Potencijalni suigrač Blaise Matuidi je razgovarao o potencijalnom dolasku zvijezde Portugala, a rekao je: “Bilo bi sjajno imati jednog od najboljih igrača na svijetu sa Juventusom u istom klubu u kojem sam i ja.”

Evo kako Ronaldo izgleda u dresu Juventusa!


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!