NaslovnicaVijestiSENZACIONALNI TRANSFER NA POMOLU: Real Madrid troši 297 milijuna funti na dva...

SENZACIONALNI TRANSFER NA POMOLU: Real Madrid troši 297 milijuna funti na dva pojačanja

Real Madrid je, kako se izvješćuje, blizu dovođenja napadača Harryja Kanea i Chelsejevog Eden Hazarda za iduću sezonu, prema zapanjujućim tvrdnjama Don Balona.

SENZACIONALNI TRANSFER

The Sun je nedavno povezao Hazarda sa Manchester Unitedom prije nego što su tvrdili da ga prati Real Madrid i da je spreman ponuditi 120 milijuna funti.

The Sun je također izvijestio o Unitedovogm očitom interesu za Spursovog napadača Kanea, a Don Balon također nedavno sugeriše da bi cijena za napadača koja iznosi 177 milijuna funti u Engleskoj mogla biti previsoka za Real, unatoč njihovom interesu za njega.

Ipak, najnovija dostignuća ukazuju na to da Florentino Perez smatra da je pogodio ponude za potpisivanje oba igrača za ono što bi moglo da bude kombiniranih 297 milijuna funti, ako se prethodno spomenute naknade ispostave točnima.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Budući da je Barcelona uspjela potpisati Philippea Coutinha iz Liverpoola ovog siječnja, nije iznenađenje da Madrid želi pokazati svoje finansijske mišiće ili barem govoriti novinarima da će to učiniti.

Potpisivanje Hazarda i Kanea kao sljedećih Galacticosa bi bila velika izjava, ali može biti i mudar, neophodan potez da se zamijeni napadački trio koji je ove sezone vrlo slab.

Dok su Cristiano Ronaldo, Karim Benzema i Gareth Bale svi bili dobre sluge za španjolske divove, svi sada izgledaju kao da su istrošili svoje najbolje forme i mnogo bi im značila zamjena sa mlađim igračima.

[su_live_koeficijenti_v2]

Hazard i Kane su na svoj način osvjetljavali Premier ligu u skorije vrijeme i bili bi sjajna pojačanja za Real Madrid, iako bi to svakako bio udarac za United.

Međutim, čini se nevjerojatnim da bi Crveni vragovi mogli uvjeriti dvojicu svojih glavnih rivala da im prodaju važne igrače, čak i po većim cijenama.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!