NaslovnicaVijestiSEOBA TRENERA: Tuchel u PSG-u, Ancelotti u Serie A, Arsenal želi...

SEOBA TRENERA: Tuchel u PSG-u, Ancelotti u Serie A, Arsenal želi…

Svi se sjećamo neizvjesnog početka prošle sezone u kojoj su u Premier ligi u isto vrijeme po prvi put jedni protiv drugih Klopp, Mourinho, Ranieri, Wenger, Pochettino, Conte, Guardiola, Bilić, Silva te mnogi drugi hit treneri, a do danas neki su već bivši…

Baš što je bilo ludo ljeto nakon Eura2016. godine slično će biti i ovo ljeto je priprema se nova seoba trenera. Naime, kako pišu mediji u Italiji – Carlo Ancelotti vrlo vjerojatno uskoro će preuzeti klupu Napolija. Jedno vrijeme pričalo se o tome kako će Napoli i Chelsea napraviti trampu gdje će Sarri preuzeti Chelsea, a Conte Napoli. Izgleda kako je u ovoj priči izvisio Conte jer sve se više piše o tome kako će Sarri stvarno u Chelsea, ali u Napoli neće Conte već Ancelotti.

[su_live_koeficijenti]

Danas su i službeno potvrđena dva trenerska transfera. Thomas Tuchel i službeno je preuzeo klupu PSG-a što znači da je Unai Emery ostao bez posla i on je trenutno u potrazi za angažmanom, a zanimljiva je činjenica kako je baš Unai Emery najtrofejniji trener u zadnjih 5 godina. Dakle, Tuchel u ruke dobiva moćni stroj iz Pariza.

S druge strane, ono o čemu se piše tjednima u Italiji sada je službeno – Roberto Mancini preuzeo je reprezentaciju Italije. Što znači da je bogati Zenit trenutno u potrazi za trenerom, a na tržištu rada sada je mnogo renomiranih trenera.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Ancelotti još nije službeno u Napoliju, Conte vjerojatno napušta klupu Chelsea, Allegri ipak ostaje u Juventusu što znači da neće u Arsenal. Arsenal želi Nagelsmanna ili Artetu. Guradiolin učenik mogao bi napustiti učitelja i preuzeti klup čiji je dres donedavno nosio.

Bez posla su također i Slaven Bilić, Marco Silva, Montella, Luis Enrique, Laurent Blanc. Također se piše i o tome kako bi Joachim Low nakon Svjetskog prvenstva mogao trenirati neki klub, ali i da bi Leonardo Jardim mogao napustiti klupu Monaca. Mourinha i Kloppa napustili su njihovi pomoćnici zaduženi za taktiku u nadi za razvoj vlastite karijere. Vidjet ćemo što nosi ovo ljeto, ali mnoštvo je trenera na burzi rada, ali i dosta je i klubova poput Seville ili Bilbaa koji će tražiti novo trenersko rješenje.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!