NaslovnicaVijestiSergio Aguero bijesan zbog situacije sa Messijem: Želi napustiti Barcelonu nakon samo...

Sergio Aguero bijesan zbog situacije sa Messijem: Želi napustiti Barcelonu nakon samo 37 dana!

Sergio Aguero je navodno rekao svojim odvjetnicima da pronađu izlazi iz trenutnog ugovora sa Barcelonom.

Reprezentativac Argentine napustio je Manchester City krajem prošle sezone i potpisao za Barcelonu kao slobodan igrač u srpnju.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Sada španjolski mediji vjeruju kako 33-godišnjak očajnički želi pobjeći sa Nou Campa nakon šokantnog odlaska Lionela Messija.

Aguero je blizak prijatelj sa šestostrukim dobitinikom Zlatne lopte i javno je govorio o igranu sa njim na klupskoj razini.

La Porteria izvještava da Aguerova budućnost u Barci ne izgleda dobro nakon što mu je obećano da je Messijev novi ugovor sređen.

Na službenom predstavljanju Aguero je rekao: “Naravno da se nadam da ću igrati sa Lionelom. Poznajem ga tako dobro, dobri smo prijatelji.”

“Ono što se dogodi sa Leom odluka je koju će on i klub donijeti. Ponos je igrati sa njim. Igrao sam sa njim i u reprezentaciji.”

Barcelona je na ljeto zajedno sa Aguerom dovela i Memphisa Depaya i Erica Garciju, no nitko od trojca još nije službeno registriran.

Barcelone ne može registrirati nove igrače zbog toga što je njihov budžet za plaće prekoračio granice La Lige.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!