NaslovnicaVijestiSergio Aguero dobio četiri ponude za posao nakon što je najavio odlazak...

Sergio Aguero dobio četiri ponude za posao nakon što je najavio odlazak u mirovinu!

Sergio Aguero navodno ima četiri ponude za posao nakon što je u srijedu najavio povlačenje iz nogometa.

Argentinski napadač održao je emotivnu konferenciju za novinare na kojoj je otkrio da je po savjetu liječnika morao prijevremeno prekinuti karijeru zbog problema sa srcem.

“Moje zdravlje je na prvom mjestu”, rekao je Aguero u suzama.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Liječničko osoblje mi je reklo da je najbolje prestati igrati i zato sada napuštam Barcelonu i povlačim se iz profesionalnog nogometa.”

U svojoj posljednjoj utakmici kao profesionalni nogometaš protiv Alavesa prošlog mjeseca, Aguero je zamijenjen nakon što je iskusio bolove u prsima i poteškoće s disanjem.

Bio je optimističan za nastavak svoje karijere u Barceloni, ali se na kraju pokazalo da je ipak bolje da prekine svoju karijeru. Sada se mora okrenuti novom poglavlju u svom životu.

Prema argentinskim medijima, Manchester City je spreman da ga vrati u klub u ulozi globalnog ambasadora.

Klub je već potvrdio da će postaviti poseban kip ispred stadiona Etihad i time pokazati koliko im znači Sergio Aguero.

Ovaj 33-godišnjak je rekordni strijelac Cityja s 260 golova u 390 nastupa, a za pamćenje je postigao dramatični pogodak koji je klubu 2012. osigurao prvi naslov Premier lige u 44 godine.

MARCA kaže da će Agueru biti ponuđena prilika da ostane u argentinskoj reprezentaciji kao dio trenerskog tima Lionela Scalonija ili uloga u omladinskoj momčadi.

Aguero će sada provoditi vrijeme sa svojom obitelji – dok je nedavno osnovao i eSports tim.

U Barci je Aguero zabio jednom u pet nastupa. Bit će mu isplaćen ostatak plaće za ovu sezonu, ali je pristao odustati od posljednje godine svog ugovora od 100.000 funti tjedno.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!