NaslovnicaVijestiSergio Aguero ima novi posao

Sergio Aguero ima novi posao

Sergio Aguero je potpisao ugovor da postane kreator sadržaja sa Disney +, mjesecima nakon što se morao povući iz nogometa. Aguero je prošlog ljeta napustio Manchester City, nakon što im je pomogao u osvajanju naslova Premier lige, te se preselio u Barcelonu i pridružio se Lionelu Messiju.

Njegov kolega je potom otišao u PSG i nakon što je upisao samo pet nastupa, nakon ozljede, Aguero je bio prisiljen napustiti igru zbog problema sa disanjem.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

U prosincu e bivši igrač Atletico Madrida najavio da se mora umiroviti sa samo 33 godine, zbog problema sa srcem, a njegov kardiolog je objasnio da je to zbog ožiljka u blizini srca od prethodnog incidenta.

Sada će Aguero raditi sadržaj za Disney +, a bivši nogometaš najavljuje ugovor na svojim društvenim mrežama.

Prema ESPN-ovom Sportskom centru, Argentinac je rekao, “slično razmišljamo i projekti su uzbudljivi. Spreman sam.” iako točni projekti nisu potvrđeni.

Aguero je čest streamer na svom Twitch kanalu otkako je otišao u mirovinu.

Najnovije vijesti

Nenad Bjelica dobio otkaz u Union Berlinu

0
NENAD BJELICA je danas dobio otkaz u Union Berlinu, kako je objavio njemački prvoligaš na svojim službenim stranicama. Hrvatski stručnjak je smijenjen zbog niza...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!