NaslovnicaVijestiSergio Aguero otkrio: Ovo će biti moj novi klub!

Sergio Aguero otkrio: Ovo će biti moj novi klub!

Napadač Manchester Cityja Sergio Aguero otkrio do kada će igrati nogomet u Europi, te kada planira da se vrati kući u rodnu Argentinu.

“Ugovor sa Cityjem imam sve do 2020, kad se završi, idem kući u Independiente”, rekao je Aguero Fox Sportsu.

Ovaj 29-godišnji nogometaš proveo je devet godina u Independienteu prije no što se preselio u Europu, tačnije u Atletico iz Madrida.

[su_premierleague]

Svoj klub nikada nije zaboravio, pa mu je tako osigurao sponzorstvo s “Pumom” (njemačka tvrtka je sponzor i Agueru), a dao je i značajne novčane priloge za završetak stadiona “Oslobodilaca Amerike”.

Independiente je velikan južnoameričkog nogometa, posebno je uspješan bio u Copa Libertadoresu, a poznat je i kao klub u kojem je igrao legendarni playmaker Ricardo Bochini, inače idol Diega Maradone.

Transfer glasine: United kupuje u Celticu, Dybala pravi šokantan transfer, Liverpool za napadača daje 100 miliona eura

Zvijezda Reala u Liverpoolu: Jurgen Klopp pripremio ponudu od 150 milijuna eura

Agüero je zaigrao za prvu momčad argentinskog Independientea sa samo 15 godina, čime je postao najmlađi igrač u povijesti argentinske prve lige. Rekord je prije njega držao Maradona. Agüero je fizičku nedoraslost nadoknađivao sjajnim baratanjem loptom, te je uskoro privukao pažnju brojnih skauta velikih europskih klubova.

2006. godine prelazi u Atlético Madrid. Visina transfera je iznosila 21.7 milijuna eura. Sa Atléticom osvaja Europsku ligu i UEFA Superkup 2010. godine. Za španjolski klub je odigrao 175 ligaških utakmica i postigao 74 pogotka.

2011. godine prelazi u Manchester City za 36 milijuna eura. Debitovao je 15. kolovoza iste godine protiv Swanseaja, te na istom meču postigao svoj prvi pogodak za klub. Sa Manchesterom osvaja Premier ligu u sezonama 2011/12. i 2013/14.

Aguero na Etihadu igra sedmu sezonu i dao je veliki doprinos osvajanju gore pomenute dvije titule Premier lige, jednu od njih povijesnim pogotkom u 97. minuti za pobjedu nad QPR-om (3:2) u posljednjem kolu prvenstva.

I ove sezone je veoma produktivan sa 30 golova u svim natjecanjima koje igra spektakularni Manchester City, osvajač Liga kupa, uskoro i Premijer lige.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!