NaslovnicaVijestiSERGIO AGUERO PRIZNAO: Evo za kojeg velikog rivala iz Premier lige je...

SERGIO AGUERO PRIZNAO: Evo za kojeg velikog rivala iz Premier lige je navijao dok je odrastao!

Velika je rijetkost u današnjem nogometu da profesionalni igrači navijaju za isti klub za koji i igraju. Naravno, tu je poznati primjer Fernanda Torresa, koji je od malih nogu pokazivao ljubav i podršku Atletico Madridu, u kojem je postao jedan od najboljih napadača na svijetu.

Aguero navijao za Liverpool

Zatim, tu su primjeri igrača kao što je Jamie Carragher, koji je dobro poznati navijač Evertona, unatoč tome što je cijelu karijeru proveo u Liverpoolu.

[su_bet365_koeficijenti]

Na kraju dana, nogomet je ipak posao za brojne današnje igrače, tako da ljubav prema određenim klubovima igra malu ulogu u njihovim odlukama. Međutim, uvijek je zanimljivo znati koje klubove su današnje zvijezde podržavale u svojoj mladosti. Jedan od posljednjih koji je otkrio taj detalj iz privatnog života je napadač Manchester Cityja Sergio Aguero. Igrač mjeseca na Etihadu je priznao kako je kao mali navijao za trenutnog velikog rivala Liverpool, a objasnio je i razlog zašto.

Naime, on je priznao kako je činjenica da Liverpool ima iste boje kao i njegov prvi profesionalni klub Independiente igrala veliku ulogu u tome. Argentinski reprezentativac je također dodao kako se također divio legendi ‘Redsa’ Michaelu Owenu, koji je u to vrijeme bio jedan od najboljih napadača na svijetu. Aguero nije jedini igrač Cityja koji je priznao kako je navijao za Liverpool dok je bio dječak. Tokom prošle sezone na društvenim medijima su se pojavili snimci Kevina de Bruynea iz mlađih dana kako priznaje da je navijač ‘Redsa’, te da sanja kako će jednog dana zaigrati za taj klub.

Oba kluba su sjajno krenula u novu sezonu Premier lige. Manchester City je u prva četiri kola upisao tri pobjede, protiv Arsenala, Huddersfield Towna i Newcastle Uniteda, te odigrao neriješeno protiv Wolverhamptona. S druge strane, tim Jurgena Kloppa je vodeći na tabeli i ima stopostotan učinak, nakon što su slavili protiv West Ham Uniteda, Crystal Palacea, Brightona i Liecester Cityja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!