NaslovnicaVijestiSergio Aguero razmišlja o povratku u profesionalni nogomet. Jedan klub ga već...

Sergio Aguero razmišlja o povratku u profesionalni nogomet. Jedan klub ga već kontaktirao!

Sergio Aguero nije odustao od nade da će oživjeti svoju nogometnu karijeru i kaže da ga je jedan klub već kontaktirao zbog potencijalnog povratka.

Aguero je bio prisiljen objaviti povlačenje iz profesionalnog nogometa u prosincu u dobi od 33 godine zbog srčanog problema.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Bivši napadač Manchester Cityja, koji je prošlog ljeta prešao u Barcelonu besplatnom transferom, u listopadu je na utakmici protiv Alavesa doživio probleme s prsima i poteškoće s disanjem.

Aguero je odveden u bolnicu na pretrage srca, a kasnije mu je dijagnosticiran nepravilan rad srca.

Nakon perioda od tri mjeseca van terena, Aguero je na kraju najavio povlačenje iz nogometa na emotivnoj konferenciji za novinare na Nou Campu.

Međutim, manje od šest mjeseci kasnije, Aguero već želi da se vrati u nogomet.

U razgovoru za TYC Sports rekao je: “Jučer mi je palo na pamet da bih mogao ponovno igrati. Inter Miami me je zvao, ali sam odbio. Za dvije godine? Da vidimo.

“Liječnici su mi rekli da moram provesti pet-šest mjeseci bez aktivnosti, ali već želim ponovno trenirati!”

MLS-ov Inter Miami dijelom je u vlasništvu Davida Beckhama i posljednjih mjeseci povezivan je s brojnim velikim imenima.

Prema Mundo Deportivo, Beckham želi dovesti Lionela Messija u klub u sljedeće dvije godine.

Opći cilj je ponovno spojiti zvijezdu PSG-a sa njegovim bivšim suigračima iz Barcelone, Luisom Suarezom, Jordijem Albom i Sergijom Busquetsom.

Najnovije vijesti

Promjena na čelu Hajdukove akademije: Primorca zamijenio bivši trener Sarajeva

0
Danas je s funkcije šefa akademije Hajduka smijenjen legendarni bosanskohercegovački igrač i trener, Boro Primorac. Nakon 36 godina, Primorac se vratio na Poljud u...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!