NaslovnicaVijestiSergio Busquets: Sudac je pokazao manjak poštovanja prema nama

Sergio Busquets: Sudac je pokazao manjak poštovanja prema nama

Veznjak Barcelone i španjolski reprezentativac Sergio Busquets optužio je suca Gonzaleza da nije pokazao dovoljno poštovanja prema njemu i njegovim suigračima na utakmici protiv Athletic Bilbaa u srijedu, u okviru Kupa kralja.

busquets

Glavni sudac te utakmice je prema mišljenju Busquetsa više bio nastrojen Athletic Bilbauu pri donošenju odluka. Jedna od grešaka zbog koje je Busquets posebno ljut je žuti karton koji je dobio kapiten Barcelone Andres Iniesta pred kraj prvog poluvremena.

“Andres je otišao da porazgovara sa sucem, nije mu ništa ni rekao, a već mu je ovaj dao žuti karton”, rekao je Busquets španjolskim medijma.

“Kasnije, istu stvar su radili igrači Athletica, ali njima nije dao kartone. On nema isti pristup za obje ekipe, poštovali smo ga, a on nam nije uzvratio poštovanjem.”

Gonzalez je podijelio devet žutik kartona tokom utakmice, šest za igrače Athletic Bilbaa, te tri za igrače Barcelone. Uzvratni susret ovog četvrtfinalnog dvoboja Kupa kralja će se održati sljedeće srijede na Camp Nouu.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!