NaslovnicaVijestiSergio Ramos i Virgil Van Dijk imenovali najteže protivnike u svojim karijerama!

Sergio Ramos i Virgil Van Dijk imenovali najteže protivnike u svojim karijerama!

Branič Real Madrida Sergio Ramos i zvijezda Liverpoola Virgil van Dijk su otrkili svoje najteže protivnike sa kojima su se suočili u svojoj karijeri.

Van Dijk, kojem je 29 godina, igrao je protiv Lionela Messija u Ligi prvaka, a čak je izazvao i superzvijezdu Barcelone za Zlatnu loptu 2019. godine.

Tijekom pitanja na Twitteru, nizozemskog su braniča pitali tko je najteži protivnik sa kojim je igrao u karijeri.

Van Dijk je imenovao Lionela Messija kao najtežeg igrača sa kojim se suočio do sada u svojoj karijeri.

“Postoje neki teški napadači, ali vjerojatno je Leo Messi najteži”, rekao je nizozemski kapetan.

U međuvremenu, Ramos se borio protiv Messija skoro tijekom cijele svoje karijere u La Ligi.

Međutim, 34-godišnji Španjolac nije imenovao Argentinca kao najtežeg protivnika.

Ramos je otkrio da mu je najteži protivnik bio brazilska legenda Ronaldinho, kojeg je opisao praktički nezaustavljivog u najboljem sluačaju.

Kapetan Španjolske objasnio je: “Bilo ih je mnogo. Ronaldinho je u najboljem slučaju bio praktički nezaustavljiv kao napadač.”

Ramos je dodao da je bivša zvijezda Barcelone i Intera Samuel Eto’o još jedan nezgodan protivnik protiv kojeg je igrao u karijeri.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!