NaslovnicaVijestiSergio Ramos konačno priznao: Leo Messi je najbolji nogometaš svih vremena

Sergio Ramos konačno priznao: Leo Messi je najbolji nogometaš svih vremena

Španjolski defanzivac Sergio Ramos konačno je priznao da je Lionel Messi najbolji nogometaš svih vremena te da je “patio” u ranijim duelima s argentinskim čarobnjakom.

Vjerovalo se da je za Ramosa Cristiano Ronaldo najbolji nogometaš svih vremena jer su godinama vrlo uspješno surađivali, no čini se da se sve promijenilo njegovim dolaskom u Francusku, gdje trenutno surađuje s aktualnim svjetskim prvakom.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

U godinu i pol dana koliko su proveli zajedno, Ramos je očito vidio više nego što je potrebno da prizna da je Argentinac najbolji nogometaš svih vremena.

“Igrao sam protiv njega prije i patio sam. Sada uživam s njim, on je najbolji nogometaš koji je ikad igrao ovu igru”, rekao je 36-godišnji nogometaš za PSG TV.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!