NaslovnicaVijestiSergio Ramos kritizirao jednu od najvećih zvijezda tima nakon poraza protiv Ajaxa!

Sergio Ramos kritizirao jednu od najvećih zvijezda tima nakon poraza protiv Ajaxa!

Kako izvještavaju španjolski mediji, defanzivac i kapiten Real Madrida Sergio Ramos kritizirao je jednu od najvećih zvijezda tima nakon poraza protiv Ajaxa u Ligi prvaka u utorak, a riječ je o veznjaku Iscu.

Ramos kritizirao Isca

Los Blancosi su početkom tjedna poraženi rezultatom 4-1 na svom terenu, a prema pisanju Cadena COPE-a, Ramos je održao sastanak u četvrtak, na kojem su bili prisutni samo on i suigrači.

Naime, u izvješću piše kako je španjolski defanzivac zatražio od svih njih da poštuju trenera Santiaga Solarija, te da će oni koji ne daju sve od sebe napustiti klub. Navodno, on je također izdvojio Isca, te uputio posebne kritike na njegov račun, s obzirom da playmaker nije želio otputovati na stadion u utorak u timskom autobusu sa svima ostalima.

Ramos je također bio nezadovoljan jer Isco, koji nije bio niti na klupi za tu utakmicu, nije tješio suigrače nakon poraza. Bivši veznjak Malage je priznao pred svima kako je ljut na Solarija, ali je i dodao kako je napravio greške, te se ispričao suigračima.

U međuvremenu, Jose Mourinho je negirao tvrdnje kako će se vratiti u Real Madrid na poziciju trenera. Rekao je: “Poruke navijača? Ponosan sam, ali Real Madrid ima trenera. Naravno da ste ponosni kada čujete vaše ime, ali ne postoji nikakav kontakt. Nisam pričao ni sa kim i mnogo je glasina, ali svi znamo da glasine u nogometu nisu nimalo dobre.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!