NaslovnicaVijestiSergio Ramos odlazi u Premier ligu, ali ne u Tottenham!

Sergio Ramos odlazi u Premier ligu, ali ne u Tottenham!

Tottenham je, zajedno sa nekim od suparnika u Premier ligi, povezna sa transferom za braniča Real Madrida Sergija Ramosa idućeg ljeta.

Sergio Ramos odlazi

Bivši napadač Tottenhama Dimitar Berbatov umanjio je mogućnost ponovnog ujedinjenja braniča Real Madrida Sergija Ramosa sa Joseom Mourinhom u sjevernom Londonu.

Ranije ovog tjedna izvješća su potvrdila da Tottenham, koji će se u nedelju popodne suočiti sa Chelseajem u derbi susretu na Stamford Bridgeu, prati braniča, jer njegov ugovor na Bernabeu istječe sljedećeg ljeta.

S obzirom da je Mourinho želio dovesti braniča u svoj tim tijekom ljetnog prijelaznog roka, ne bi bilo iznenađenje kada bi portugalski menadžer ponovo pokazao zanimanje za njegove usluge idućeg ljeta.

Mourinho je surađivao sa Ramosom tijekom njegovog trogodišnjeg boravka u španjolskoj prijestolnici i postao je veliki obožavatelj njegovih kvaliteta. Španjolac je i dan danas jedan od najboljih braniča na svijetu.

Međutim, Berbatov, koji je dvije godine proveo u Tottenhamu, vjeruje da će Ramosa ostati na Bernabeu, iako vjeruje da bi mu odgovarao prelazak u Manchester United.

“Puno se nagađalo o budućnosti Sergija Ramosa, prema izvještajima i igrač i klub još uvijek nisu postigli dogovor za obnovu ugovora,” rekao je Berbatov za betfair.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!