NaslovnicaVijestiSERGIO RAMOS PORUČIO ZVIJEZDI PSG: Dođi u Real...

SERGIO RAMOS PORUČIO ZVIJEZDI PSG: Dođi u Real…

Mediji iz Francuske pišu da Neymar nije zadovoljan u PSG, te da je ovo bila samo usputna stanica do Real Madrida.

Dođi u Real

Na ljeto Neymar je iz Barcelone prešao u PSG za rekordnih 222 miliona eura, te nitko nije očekivao da će se samo par mjeseci kasnije pojavati glasine o odlasku Neymara iz PSG-a.

Neymar je trenutno u odličnoj formi, ali ipak Brazilac nije sretan u PSG-u, zbog načina rada trenera Emeryjema.

Nije zadovoljan ni zbog protivnika koje PSG ima u ligi, a šuška da se Neymar nije baš složio ni najbolje sa saigračima, te se zbog toga priča da će Neymar uskoro u Real Madrid.

[su_live_koeficijenti_v2]

I Sergio Ramos je prokomentarisao ove glasine, te nema ništa protiv dolaska Neymara na Santigao Bernabeu.

“U ekipi želim najbolje igrače, a svi znamo da je Neymar jedan od njih. Vjerovatno mu je bilo mnogo lakše otići u PSG, nego odma doći ovdje u Real.”, kaže Ramos, te dodaje:

“Takve odluke donosimo mi igrači, u nogometu nikada ne znamo šta će se naredno dogodoiti. U Realu su za Neymara vrata širom otovorena. Dođi u Real. Odnos sa Neymarom? Imam odličan odonos.”

U dresu PSG-a Brazilac je postigao sedam golova u Ligeu 1, te je postigao četri gola u Ligi prvaka.

[su_watch_live_football]

Špekulacije su da bi i Eden Hazard mogao na ljeto doći u Real Madrid, na otoku se sve više i više piše o tome. Navodno, trener Zidane nije zadovoljan sa igrom Balea, te bi ga se vrlo radio riješio kako bi mogao dovesti na Berbaneuo Belgijanca.

Real Madrid je trenutno treći u La ligi sa 23 boda, prvoplasirana Barcelona im bježi osam bodova, a u Ligi prvaka su drugi. Perez je uveliko počeo da razmišlja o novim pojačanjima, ali također i o budućnosti trenera Zinedina Zidanea na klupi Real Madrida, jer je trener pod pritiskom zbog loših rezultata.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!