NaslovnicaVijestiSergio Ramos poslao upozorenje Antoniju Conteu nakon velikog poraza Real Madrida protiv...

Sergio Ramos poslao upozorenje Antoniju Conteu nakon velikog poraza Real Madrida protiv Barcelone!

Defanzivac i kapiten Real Madrida Sergio Ramos upozorio je bivšeg trenera Chelseaja Antonija Contea kako neće odmah dobiti poštovanje od strane njega i suigrača ukoliko na klupi ‘kraljeva’ zamijeni Julena Lopeteguija.

Ramos upozorio Contea

Španjolski stručnjak je na korak od otkaza nakon što je njegov tim jučer poražen na gostovanju kod najvećeg rivala Barcelone rezultatom čak 5-1.

[su_bet365_koeficijenti]

To je peti poraz Los Blancosa u posljednjih sedam utakmica u svim takmičenjima, a španjolski mediji ne prestaju pisati kako je Conte prvi kandidat za preuzimanje pozicije trenera, nakon što je ranije ovog tjedna postigao dogovor sa čelnicima Chelseaja u vezi isplate novca koji su mu ‘Plavci’ dugovali.

Međutim, na pitanje novinara da li će Conte biti poštovan u Madridu, Ramos je odgovorio: “Poštovanje se zarađuje, ne dobija se tek tako. Osvojili smo sve sa ranijim trenerima, i na kraju je upravljanje grupom igrača daleko važnije od tehničkog znanja trenera.” Zatim je na pitanje da li smatra da će Lopetegui dobiti otkaz odgovorio: “Uvijek sam govorio isto, to nisu misli koje nam prolaze kroz glavu. Do smrti smo uz trenera, bez obzira tko to bio, a odluke o otkazu donose oni iznad nas. Vidjet ćemo što će se dogoditi u narednih nekoliko sati.”

Real Madrid je nakon današnjeg poraza ostao na razočaravajućem devetom mjestu sa tek 13 osvojenih bodova nakon deset odigranih kola. Lopetegui je nakon utakmice izjavio kako vjeruje da se situacija još uvijek može preokrenuti. Rekao je: “Osjećam se tužno u ovom trenutku, ali sa samopouzdanjem da ostanem zadužen za ovu grupu igrača. Ovo je bio velik udarac, ali sam dovoljno jak da znam da se sve može preokrenuti. Pred nama je dug put i imam veliku vjeru u ove igrače. Svi znamo kako nogometni svijet funkcioniše, i glavna odgovornost je na treneru, nisam glup. Međutim, ovdje pobjeđujemo zajedno i gubimo zajedno. Ipak vjerujem da smo u ranoj fazi sezone, u kojoj će Madrid slaviti.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!