NaslovnicaVijestiSergio Ramos preporučio igrača koji bi ga trebao zamijeniti na Santiago Bernabeu!

Sergio Ramos preporučio igrača koji bi ga trebao zamijeniti na Santiago Bernabeu!

Iako bi moglo proći još neko vrijeme prije nego što se prijelazni rok u Premier ligi ponovo otvori, Arsenal bi mogao biti razočaran, nakon što je Sergio Ramos preporučio jednog igrača Real Madridu kao njegovu zamjenu.

Sergio Ramos preporučio

The Sun je prethodno napomenuo kako su se Topnici dugo interesovali za Villarrealovog Pau Torresa, a Mikel Arteta je čak razmišljao o njemu u siječnju.

Ipak, Don Balon sugerira da je Ramos već ubijedio predsjednika Real Madrida Florentino Pereza da je Torres igrač koji ga treba naslijediti u srcu obrane Los Blancosa nakon što je impresionirao dok je bio na međunarodnoj dužnosti sa Španjolskom.

Iako se čini da je Ramosova namjera da nastavi igrati još nekoliko sezona, u 34. godini brzo se približava kraju svoje karijere, a njegovi nastupi povremenoa nisu dosegli standard koji Real Madrid traži.

Sa samo 23 godine Torres ima barem desetljeće ispred sebe na vrhunskoj razini, a dosljedno je dobro igrao za Žutu podmornicu u sezoni 2019/20, svoju prvu sezonu u vrhunskoj ligi u Španjolskoj.

Prema pisanju Don Balona, oko 30 milijuna eura bi njegov transfer mogao koštati, što bi moglo predstavljati veliku pogodnost za one koji ga žele dovesti u svoje redove. Izgleda da je Real Madrid sada glavni favorit za njegov potpis.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!