NaslovnicaVijestiSergio Ramos proglašen najboljim braničem svih vremena: Pregazio konkurenciju!

Sergio Ramos proglašen najboljim braničem svih vremena: Pregazio konkurenciju!

Sergio Ramos je apsolutno slomio sve protivnike koji su mu se našli na putu i proglašen je najvećim braničem svih vremena u ovoj anketi.

Sergio Ramos proglašen

Kapetan Real Madrida zaradio je nevjerojatnih 74% svih glasova, a Francz Beckenbauer je zaostajao na drugoj poziciji sa samo 18%. Čak ni američki predsjednik nije mogao osporiti ovu uvjerljivu pobjedu.

U anketi je glasano preko 130.000 puta dok je od čitatelja Marce traženo da od devet kandidata imenuju najboljeg braniča svih vremena. Samo su Ramos i Beckenbauer, legenda Bayerna dobili više od 5% glasova.

Na trećem mjestu je bio ikona Milana i Italije Franco Baresi, koji je osvojio 4%. Nakon toga su bili Ronald Koeman, Fabio Cannavaro, Daniel Passarella, Marcel Desailly, Bobby Moore i Mathias Sammer, koji su imali 2% ili manje ukupnog broja glasova.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!