NaslovnicaVijestiSergio Ramos se vraća u klub koji ga je stvorio?

Sergio Ramos se vraća u klub koji ga je stvorio?

Sergio Ramos mogao bi se vratiti u Španjolsku i potpisati za Sevillu nakon što mu ovog ljeta istekne ugovor s PSG-om. Da bi taj transfer bio moguć, Ramos mora pristati na dosta manju plaću od one koju ima u PSG-u.

Ramosa želi i Al Nassr, klub iz Saudijske Arabije koji je nedavno doveo Cristiana Ronalda. Ramos je ove sezone odigrao već 22 utakmice za PSG, što je devet više nego prošle sezone, od čega je dobar dio propustio zbog ozljeda.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Za klub je ugovorom vezan do ljeta ove godine i još nije poznato hoće li mu pariški velikan ponuditi produženje. Novinar RMC-a Daniel Riolo smatra da mu PSG ne bi trebao ponuditi novi ugovor.

“PSG-ova obrana protiv Lensa nije izgledala dobro. Što se tiče Sergija Ramosa, da budem iskren, ako mu klub produži ugovor, to će značiti da je odustao od bilo kakve ideje o nogometu”, rekao je Riolo.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!