NaslovnicaVijestiSergio Ramos službeno završio reprezentativnu karijeru: Zavidim Modriću, Messiju i Pepeu, nisam...

Sergio Ramos službeno završio reprezentativnu karijeru: Zavidim Modriću, Messiju i Pepeu, nisam ovo zaslužio

Španjolski nogometaš Sergio Ramos službeno je završio reprezentativnu karijeru, a učinio je to vrlo emotivnim pismom u kojem je poručio da je bio prisiljen donijeti takvu odluku.

Napisao je kako zavidi Modriću, Messiju i Pepeu koji su u svojim zemljama dobili puno poštovanje.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Došao je i taj trenutak. Došlo je vrijeme da se oprostim od španjolske reprezentacije. Jutros me nazvao izbornik i obavijestio me da nisam i neću biti dio njegovih planova, bez obzira kako budem igrao i nastupao i bez obzira što radio u karijeri. Teška srca, to znači kraj puta za koji sam se nadao da će biti duži i koji će završiti s boljim okusom u ustima, na razini svih uspjeha koje smo postigli s reprezentacijom.

Iskreno vjerujem da je ovaj put zaslužilo da se završi mojim izborom. Nije riječ o godinama ili drugim razlozima koje sam, iako ih nisam izravno čuo, svakako osjetio. Jer godine same po sebi nisu ni vrlina ni mana, one su samo broj koji je nužno povezan s učinkom ili sposobnošću. Divim se i zavidim igračima poput Modrića, Messija i Pepea, oni su bit tradicije, vrijednosti i pravde u nogometu.

Nažalost, kod mene neće biti tako jer nogomet nije uvijek fer i nogomet nije samo nogomet. To je nešto što moram prihvatiti, iako s mnogo tuge koju dijelim s vama, ali uzdignute glave, zahvalan sam za sve ove godine i svu vašu podršku. Otišao sam s nezaboravnim sjećanjima, sa svim titulama koje smo zajedno brojali i slavili s neizmjernim ponosom. Ovaj grb, ovaj dres i svi ovi navijači, usrećili ste me. Nastavit ću navijati za svoju zemlju sa strašću nekoga tko je dovoljno sretan što je odigrao 180 utakmica. Od srca zahvaljujem svima koji su vjerovali u mene”, napisao je Ramos.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!