NaslovnicaVijestiSergio Ramos spreman napustiti Real Madrid kada mu ugovor istekne 2021. godine!

Sergio Ramos spreman napustiti Real Madrid kada mu ugovor istekne 2021. godine!

Izvještaji u Španjolskoj sugeriraju da je Sergio Ramos spreman napustiti Real Madrid sljedećeg ljeta kada mu istenke ugovor sa španjolskim prvakom.

Sergio Ramos spreman

34-godišnji kapetan Reala može započeti pregovore sa novim klubom od 1. siječnja, a naravno da ima dosta zainteresiranih momčadi, a jedan premierligaški klub već je pripremio ozbiljnu ponudu.

To nam javlja španjolska radio postaja Onda Cero, koja izvještava da, iako postoje pregovori između Reala i Ramosa, branič sada čvrsto razmišlja o odlasku. Klubovi u Italiji i Engleskoj pripremaju se za slanje ponuda.

Zinedine Zidane, menadžer Reala, očito želi zadržati igrača u svojoj ekipi. No, Ramosov ugovor istječe i za tri tjedna službeno može početi razogovore sa drugim klubovima.

Možda je iznenađujuće da je situacija otišla predaleko. Ramos je proveo 16 sezona u Madridu od potpisa iz Seville 2005. godine. Odigrao je preko 650 utakmica za španjolskog velikana i bio je sastavi dio ekipe koja je osvojila pet titula u La Ligi, četiri naslova Lige prvaka i mnoge druge trofeje.

No, predsjednik Real Madrida Florentino Perez natuknuo je da bi Ramos doista mogao napustiti klub 2021. godine.

Očito je da je ključni razlog to što Ramos želi dvogodišnji ugovor do 2023. godine, dok Real ima politiku produljenja ugovora veteranskih igrača samo na 12 mjeseci. Dakle, sada smo u poziciji u kojoj bi branič mogao napustiti klub.

PSG navodno pokazuje interes, a francuski prvak spreman je Ramosu ponuditi trogodišnji ugovor vrijedna 18 milijuna funti po sezoni.

Nekoliko velikih premierligaških klubova također bit rebalo razmotriti ponudu za igrača koji u ožujku puni 35 godina, ali donosi bogato iskustvo i dokazanu sposobnost nastupa na najvećim natjecanjima.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!