NaslovnicaVijestiSergio Ramos svima jasno dao do znanja u kojem klubu nastavlja karijeru!

Sergio Ramos svima jasno dao do znanja u kojem klubu nastavlja karijeru!

Španjolski branič Sergio Ramos je prošlog ljeta stigao u PSG iz Real Madrida. U Parizu se nije mnogo naigrao, nakon što je često bio van terena zbog ozljeda.

Ugovor sa PSG-om ima do ljeta 2023. godine, dok su interes za njegov potpis pokazali klubovi iz MLS lige, javlja BBC. Naime, radi se o tome da ga traži Inter Miami, ekipa koju sa klupe predvodi David Beckham.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Bivša zvijezda Real Madrida ne bi bila jedino veliko ime u klubu, jer je Beckham zainteresiran i za nogometaše poput Messija, Busquetsa, Suareza i Albe.

No, BBC nastavlja sa tvrdnjama da se Ramosa još uvijek ne tiču takvi transferi, barem ne još. 36-godišnji igrač PSG je izrazio želju da ostane na Parku Prinčeva kako bi u sljedećoj sezoni popravio utisak među navijačima. Ramos je navodno istakao kako bi želio ostati u nogometnoj eliti još barem četiri sezone, a potom krenuti u novu avanturu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!