NaslovnicaVijestiUsudio se pitati ono čega se novinari plaše: Sergio Ramos uradio intervju...

Usudio se pitati ono čega se novinari plaše: Sergio Ramos uradio intervju sam sa sobom i dao odgovor na mnoga pitanja!

Kapetan Reala Madrida, Sergio Ramos, pronašao je vrlo zanimljiv način da objasni brojne kontroverze koje su ga pratile otkad je snimao dokumentarac o sebi, tijekom poraza Real Madrida protiv Ajaxa.

UEFA kaznila Sergija Ramosa

Mnogo je toga se dogodilo u zadnje vrijeme, pa je Sergio Ramos odlučio sve objasniti, i to na vrlo rijetko vidljiv način – auto-intervjuom. Ramos je postavio intervju s pitanjima i odgovorima na društvenim mrežama, što je sažeto u sljedećim redovima.

NAKON ŠTO SU PONIŠTENA TRI GOLA DOMAĆINA: Pogledajte što se događalo u VAR sobi za vrijeme utakmice Valladolida i Real Madrida!

Je li žuti karton u Amsterdamu bio greška?
To je bila apsolutno pogrešna stvar i ja preuzimam odgovornost za 200%.

Zašto ste snimali dokumentarac tokom meča sa Ajaxom?
Dogovori su već napravljeni unaprijed, ali ni u mojim snovima, nisam mislio da će se utakmica odvijati u smjeru u kojem se odvijala. Tijekom utakmice, snimanja je bilo sve manje i manje.

Jeste li se sukobili s predsjednikom u svlačionici?
Problemi u svlačionici ostaju u svlačionici. Međutim, mogu reći da nema problema i da svi imamo zajednički interes.

Jeste li doista galamili na svoje suigrače i kritizirali ih?
U svlačionici uvijek razgovaramo i motiviramo jedni druge na konstruktivan način.

Jeste li se doista sukobili s Marcelom?
Na svakom treningu desi se razmjena mišljenja. To je dio našeg posla. To je samo još jedna anegdota koja se dešava svaki dan. Marcelo je kao moj brat.

Zašto ste putovali u Valladolid?
Jer sam želio biti  sa svojim suigračima i dati im podršku.

Što se događa s trenerom?
To nije naša odluka i stoga nećemo biti uključeni u ova pitanja. Nevjerojatno poštujemo položaj trenera i uvijek ćemo stajati uz trenera Real Madrida.

Ramos je također napisao nekoliko redaka te je intervju završio  u pozitivnom duhu.

“Nogometaši više vole govoriti na terenu, ali istina je da se ova sezona nije razvila onako kako smo htjeli. Nedavni događaji za nas su bili katastrofalni, a ja ne bježim od odgovornosti. Nitko u klubu ne bježi od toga. Zajedno moramo raditi za budućnost.” napisao je Ramos

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!