NaslovnicaVijestiSergio Ramos želi osvetu protiv Barcelone

Sergio Ramos želi osvetu protiv Barcelone

Sergio Ramos želi osvetu protiv Barcelone. Los Blancosi, koji su izgubili susret u decembru rezultatom od 4-0, trenutno prate vođe La Lige sa nevjerovatnih deset bodova zaostatka pred utakmicu El Clasica u subotu na Camp Nou.

Sergio Ramos želi osvetu

Sergio Ramos je uvjeren da Real Madrid može dobiti osvetu protiv Barcelone kada se ova dva tima sastanu u subotnjem El Clasicu.

Real je ponižen na domaćem terenu još u decembru gdje su Luis Suarez (2), Neymar i Andres Iniesta bili strijelci.

Los Blancosi su izdržali tešku sezonu u La Ligi od tog poraza, zaostatak od 10 bodova iza svojih rivala protiv kojih igraju u subotu na Camp Nou. Pobjeda tamo bi im eventualno dala nadu, ali i osvetu koju traže igrači Real Madrida.

Ramos i Real nisu pobijedili na Camp Nou u ligi skoro četiri godine, ali španski internacionalac je uvjeren da će njegova ekipa pobijediti i obrnuti knjigu forme na Realovu stranu.

[su_bet365_live_koeficijenti]

“Nakon lošeg rezultata u prvom El Clasicu, nogomet vam daje priliku za osvetu”, rekao je 30-godišnjak za Real Madrid TV.

“U subotu imamo priliku igrati u gostima protiv velikog tima u Barceloni.”

“Mi znamo što želimo i to je pobjeda, a ekipa sada ima vrlo dobru dinamiku.”

“Imamo pozitivan mentalitet i namjeru za pobjedom, želimo sva tri boda i da samnjimo taj bodovni zaostatak u ligi.”

Real je trenutno treći u ligi, bod zaostatka u odnosu na drugi Atletico Madrid, a ostalo je još samo osam utakmica do kraja sezone.

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!