NaslovnicaVijestiSeria A službeno vratila revolucionarno pravilo za odlučivanje prvaka

Seria A službeno vratila revolucionarno pravilo za odlučivanje prvaka

Naslov prvaka Italije, u slučaju da dva kluba na vrhu ljestvice imaju isti broj bodova, od iduće sezone odlučivat će se baražom, objavio je Talijanski nogometni savez.

Ako i ta odlučujuća utakmica završi neriješeno, pobjednik i prvak bit će odlučeni nakon izvođenja jedanaesteraca.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Seria A je već imala formulu baraža za naslov, ali je primijenjena samo jednom 1964. godine. Bologna je tada u Rimu pobijedila Inter i osvojila svoj sedmi i posljednji naslov.

Predsjednik Talijanskog nogometnog saveza Gabriel Gravina u prošlosti je izrazio želju da se svaka titula dodjeljuje sistemom baraža.

Ako bi tri ili više klubova završilo na vrhu s jednakim brojem bodova, poredak bi se određivao na temelju njihovih izravnih duela i gol razlike, a prva dva kluba bi se tada susrela u ovom “scudetto play-offu”.

Podsjetimo, prvak Italije je Milan koji je sezonu završio s dva boda prednosti u odnosu na Inter.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!