NaslovnicaVijestiSerie A nije gotova! Pogledajte raspored Juventusa i Napolija...

Serie A nije gotova! Pogledajte raspored Juventusa i Napolija…

Jučerašnje 33. kolo nacionalnog prvesntva u Italiji rezultatski je mnoge iznenadilo. Juventus je ugrozio titulu, a Napoli oživio san o konačnom osvajanju titule prvaka. Ništa zanimljivija nije ni borba Rome, Lazija i Intera za mjesto u Ligi prvaka.

Nakon 33 odigrana kola u Italiji situacija je sljedeća:

1 – Juventus 85
2 – Napoli 81
3 – Roma 64
4 – Lazio 64
5 – Inter 63

Do kraja prvenstva ostalo je još samo 5 kola, ali tu će biti svega jer ovo je raspored:

[su_no1forfootball]

Juventus do kraja ima:
34. kolo: Juventus – Napoli
35. kolo: Inter – Juventus
36. kolo: Juventus – Bologna
37. kolo: Roma – Juventus
38. kolo: Juventus – Verona

Napoli do kraja ima:
34. kolo: Juventus – Napoli
35. kolo: Fiorentina – Napoli
36. kolo: Napoli – Torino
37. kolo: Sampdoria – Napoli
38. kolo: Napoli – Crotone

Jučerašnji kiks Juventusa kod Crotonea zakomplicirao im je posao do kraja prvenstva, a navijačima kluba iz Napulja pravo malo veselje i euforiju pred nadolazeći derbi u idućem kolu. Ukoliko bi Napoli iz te utakmice u Napulj uzeo sva tri boda u Torinu tada bi došli na -1 od ‘Stare dame’, a s obzirom da Juve još ima i Intera i Romu u gostima, postoji realna opcija da dođe do obrata na vrhu tablice.

[su_bet_builder]

Utrka za Ligu prvaka jednako je zanimljiva, Roma i Lazio imaju jednako bodova, a Inter im je za vratom jer imaju samo jedan bod manje. Još je pet utakmica do kraja, a raspored je prepun zanimljivih dvoboja.

Roma do kraja ima SPAL, Chievo, Cagliari, Juventusa i Sassuolo i dvije utakmice polufinala Lige prvaka protiv Liverpoola na što će biti više koncentrirani nego li na utakmice Serie A.

Lazio do kraja ima Sampdoriju u Rimu, iste u goste Torinu pa Atalantu u Rimu, Crotone u gostima i zadnje kolo Lazio – Inter u Rimu. Možda će to biti utakmica za direktan plasman u Ligu prvaka.

Inter do kraja ide Chievu u goste, pa dočekuje ‘Staru damu’ u Milanu, pa ide u goste Udineseu, kući Sassuolo i zadnje kolo ide u goste Laziju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!